Follow us

Θες να είσαι κομψή και on budget; | 7 μπότες που κοστίζουν λιγότερο από 50 ευρώ και ξεχωρίζουν στο street style

Ποιος είπε πως για να ακολουθήσεις τη μόδα πρέπει να ξοδέψεις μία περιουσία;

Θες να είσαι κομψή και on budget; | 5 μπότες που κοστίζουν λιγότερο από 50 ευρώ και ξεχωρίζουν στο street style Pixel Formula

Όλες μας χαζεύουμε τις πασαρέλες και τις συλλογές των εμβληματικών οίκων μόδας. Οι φίνες υφές, τα εκκεντρικά σχέδια τους και η πολυτελή αισθητική τους σε συνδυασμό με την ιστορία του κάθε fashion house τις κάνουν ακαταμάχητες. Έτσι, περνάμε αμέτρητες ώρες μελετώντας κάθε τους look, αναλύοντας την πηγή έμπνευσης πίσω από κάθε catwalk και καμπάνια με αποτέλεσμα ο πόθος μας να αποκτήσουμε ένα από τα κομμάτια τους να φουντώνει με κάθε παράγραφο που γράφουμε και κάθε εικόνα που βλέπουμε. Δεν είναι τυχαίο που αυτοί οι οίκοι δημιουργούν τις τάσεις και στο street style των fashionistas εξελίσσονται. Κάπως έτσι ανεξάρτητα brands ξεχωρίζουν τα trends της εκάστοτε σεζόν και δημιουργούν τα δικά τους σχέδια προσθέτοντας τις αξίες και το δημιουργικό DNA τους. Αυτά τα fashion items είναι συνήθως πιο προσιτά στην αγορά με αποτέλεσμα εμείς να μπορούμε να υιοθετήσουμε τις τάσεις και να διανθίσουμε τη γκαρνταρόμπα και το προσωπικό μας στιλ. Σε αυτά τα σχέδια θα εστιάσουμε σήμερα και πιο συγκεκριμένα στις trendy μπότες, που κοστίζουν λιγότερο από 50 ευρώ.

Loading...

Ποιος είπε πως για να ακολουθήσεις τη μόδα πρέπει να ξοδέψεις μία περιουσία;

Η αλήθεια είναι, πως έχουμε μία αδυναμία στα παπούτσια και τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας η καρδιά μας ανήκει δικαιωματικά στις μπότες. Φλατ, ψηλές, μεσαίες, με καστόρι ή δέρμα, με τρακτερωτό πάτο ή στιλέτο, οι μπότες είναι το staple του ντυσίματος αυτής της εποχής. Ωστόσο, όπως προαναφέραμε κάθε σεζόν έχει τις δικές της τάσεις και για αυτή οι combat και οι κλασικές μυτερές μπότες είναι αυτές που ξεχωρίζουν.

Loading...

Editor's Choice

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 7 σχέδια μποτών, που αποτελούν τάσεις και δεν κοστίζουν όσο το μηνιαίο ενοίκιο του σπιτιού σου. Βρες ανάμεσα στα σχέδια των Zara, Mango, Envie Shoes, H&M, Tsakiris Mallas, Marks & Spencer και e-papoutsia το ιδανικό σχέδιο για τις εμφανίσεις σου.

Chelsea μπότες, Tsakiris Mallas

Ψηλές μυτερές μπότες, Mango

Τρακτερωτές μπότες, Zara

Wellington μπότες, H&M

Ψηλές μυτερές μπότες με μικρό τακούνι, Marks & Spencer

Ψηλές μυτερές μπότες, e-papoutsia

Μυτερές μπότες, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ