Τα sneakers που δεν πρέπει να λείπουν από τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου

Τα Run Star Motion της Converse συνδυάζουν κομψότητα και στιλ και θα αναβαθμίσουν όλα τα looks σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Δεν είναι λίγες φορές που στο street style των celebrities και των fashion experts έχουν ξεχωρίσει τα sneakers σε εκκεντρικά σχέδια. Πλέον, όλοι έχουν ένα ζευγάρι sneakers, που δεν θυμίζει σε τίποτα το κλασικό λευκό look, που φοράγαμε τις προηγούμενες σεζόν. Η απήχηση του athleisure style εξέλιξε τα sneakers με αποτέλεσμα να έχουν περισσότερο χαρακτήρα και να προσθέτουν στιλιστικούς πόντους σε κάθε μας σύνολο. Μπορούν να φορεθούν μέχρι και με το oversized tailored κοστούμι και το απολύτως θηλυκό φόρεμα αναβαθμίζοντας το σύνολο και προσθέτοντας μία street style νότα. Εμείς βρήκαμε τα ιδανικά sneakers, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της μόδας και της σεζόν στην Converse και πιο συγκεκριμένα στα νέα Run Star Motion.

Run Star Motion | Τα sneakers που θα φοράς συνέχεια

''Πιο chunky, πιο wavy, πιο playful και πιο Converse από ποτέ'' θα χαρακτηρίζαμε τα νέα Run Star Motion. Το σχέδιο τους είναι βγαλμένο από το μέλλον, γεμάτο αντιθέσεις και bold γραμμές, που προσφέρει next level άνεση.

Το πάνω κομμάτι μπορεί να παραμένει πιστό στις ρίζες του brand και να έχει premium Chuck 70 λεπτομέρειες, αλλά ο νέος chunky πάτος του είναι σαν να βγήκε από ταινία sci-fi.

Το εσωτερικό του κρύβει την CX σόλα και έναν υπερυψωμένο πάτο στην φτέρνα, προσφέροντας αντικραδασμική δράση, χωρίς να βαραίνουν το πάτημα. Φτιαγμένο για να ξεχωρίζει, το Run Star Motion αντικατοπτρίζει τέλεια ένα σύγχρονο city vibe και κυκλοφορεί σε πολλές χρωματικές παραλλαγές, για να βρεις την ιδανική για εσένα που να ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό σου στιλ και τη γκαρνταρόμπα σου. Από all time classic ασπρόμαυρο και total μπεζ μέχρι vinyl acid orange, είναι πραγματικά το key fashion piece της σεζόν.

@converse.greece

Κεντρική διάθεση Sport And Fashion Freedom

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 212 00 03 710