Follow us

Είσαι έτοιμη για ψώνια; | Εδώ θα βρεις τα πιο hot ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κρατήσουν on budget

Στο RemixShop θα βρεις όσα χρειάζεσαι για να είσαι κομψή δημιουργώντας μία capsule γκαρνταρόμπα με ''πράσινο'' πρόσημο.

RemixShop Courtesy of RemixShop

Είμαστε μία ανάσα πριν τον χειμώνα και είμαστε σίγουρες πως όλες μας χρειαζόμαστε μία στιλιστική ανανέωση πριν την αλλαγή της εποχής. Άλλωστε, μετά από την οργάνωση της γκαρνταρόμπας τις προηγούμενες εβδομάδες, ξέρουμε ακριβώς τι χρειαζόμαστε όσον αφορά τα ρούχα και τα αξεσουάρ μας, ενώ έχουμε ήδη διαπιστώσει τι μας είναι περιττό και πρέπει να αποχωρήσει από τις κρεμάστρες, τα ράφια και γενικότερα τη συλλογή μας. Προτού, όμως, οδηγηθούμε σε κάποιο παρορμητικό shopping spree, θα πρέπει να σκεφτούμε πολλούς παράγοντες. Όπως προαναφέραμε πρέπει να εντοπίσουμε τις πραγματικές στιλιστικές ανάγκες μας επενδύοντας σε κομμάτια, που δεν θα φορέσουμε απλά μία σεζόν. Επίσης, είναι σημαντικό σε ένα γενικότερο πλαίσιο να επεξεργαστούμε και τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των αγορών μας. Μην ξεχνάς, πως η βιομηχανία της μόδας έχει βάλει στο επίκεντρο της το θέμα της βιωσιμότητας και εμείς ως ευσυνείδητοι καταναλωτές οφείλουμε να ακολουθήσουμε στα χνάρια της.

RemixShop | Η Outlet και Second-hand μόδα δεν ήταν ποτέ τόσο κομψή

Θα αναρωτιέσαι, όμως, που θα βρεις τα απαραίτητα της σεζόν για να δημιουργήσεις μία capsule γκαρνταρόμπα, χωρίς να δαπανήσεις μεγάλο μέρος του μισθού σου και χωρίς να επιβαρύνεις τo περιβάλλον. Εμείς ως fashion insiders σου βρήκαμε τη λύση: Το Remix shop, ένα από τα μεγαλύτερα e-shops με outlet και second-hand ρούχα και αξεσουάρ.

Είσαι έτοιμη για ψώνια; | Εδώ θα βρεις τα πιο hot ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κρατήσουν on budget

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα guilt - free e-shop, όπου θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία με fashion items. Κάθε μέρα προστίθενται περισσότερα από 10.000 κομμάτια σε μία συλλογή, που ξεπερνάει τα 200.000 ρούχα και αξεσουάρ, συμβάλλοντας έτσι και στην κυκλική οικονομία. Το Remix Shop αγοράζει fashion items που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και τα μεταπουλάει έως και 75% κάτω από την αρχική τιμή τους. Με λίγα λόγια, μπορείς να έχεις διπλό ρόλο: Από τη μία πλευρά μπορείς να είσαι ο καταναλωτής και από την άλλη ο πωλητής, δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία τόσο στα κομμάτια που δεν χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου όσο και σε outlet και second - hand κομμάτια της συλλογής του RemixShop.

Μέσω του RemixShop γίνεσαι μία next generation fashionista δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξη σου στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη της βιομηχανίας της μόδας. Το motto σου θα είναι από εδώ και πέρα ''reuse. reduce. remix''.

RemixShop

Ας περάσουμε στην πράξη...

Περνώντας αρκετή ώρα ανάμεσα στις τρεις κατηγορίες του RemixShop, τις ''Luxury'', ''Mid Range'' και ''Budget'', είδαμε ρούχα και αξεσουάρ για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί. Παρ' όλα αυτά, εστιάσαμε κυρίως σε βασικά κομμάτια του outlet με σκοπό να χτίσεις και εσύ την capsule γκαρνταρόμπα με όσα χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου. Έτσι, θα γλιτώσεις τις χαοτικές ημέρες του ''δεν έχω τίποτα να φορέσω'', όπως επίσης και τις περιστάσεις που εξελίχθηκαν σε ''fashion distaster''.

Remix

Βρες όσα χρειάζεσαι στο remixshop.com και για απεριόριστη στιλιστική έμπνευση μπορείς να ακολουθήσεις το Remix στα social media:

Instagram @Remixshop.official

Facebook Facebook.com/remixgreece

Οι επιλογές μας

Πλεκτό φόρεμα Monki, RemixShop

Μάξι φλοράλ φόρεμα Guido Maria Kretschmer, RemixShop

Μαύρο μακρύ παλτό Maison Scotch, RemixShop

Φούτερ Karl Lagerfeld, RemixShop

Σατινέ μαύρο πουκάμισο Zara, RemixShop

Μακρύ μπουφάν, Remix Shop

Μαύρο τζιν Arizona, RemixShop

Μπεζ καμπαρντίνα με ζώνη στη μέση Edited, RemixShop

Εμπριμέ φουλάρι LIU JO, RemixShop

Σακάκι σε στενή σιλουέτα Hugo Boss, RemixShop

Tote τσάντα Rodier, RemixShop

Γυαλιά Ηλίου Hugo Boss, RemixShop

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ