Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου με μία εμφάνιση που θα ζήλευε κάθε Παριζιάνα

Φαίνεται πως και αυτή έχει υιοθετήσει την ανεπιτήδευτη κομψότητα του παριζιάνικου στιλ.

Μαύρο Φόρεμα | Πώς η Τόνια Σωτηροπούλου αναβάθμισε το κλασικό look του NDP

Η Τόνια Σωτηροπούλου μάς έδειξε πως είναι η μάστερ της ανεπιτήδευτης κομψότητας την ημέρα του γάμου της με τον Κωστή Μαραβέγια. Η ίδια φόρεσε ένα απλό και άκρως ρομαντικό νυφικό, που φέρει την υπογραφή MI-RO και ήταν σχεδιασμένο έτσι ώστε να αποπνέει μία αβίαστη κομψότητα και χαλαρότητα. Τώρα, λοιπόν, η ίδια εξελίσσει ακόμα περισσότερο το στιλ της υιοθετώντας την παριζιάνικη αισθητική της μόδας, κάτι που δεν μας κάνει εντύπωση. Οι Παριζιάνες είναι οι ιέρειες της ανεπιτήδευτης κομψότητας. Κάθε τους σύνολο αποτελεί έμπνευση τόσο για εμάς όσο και για τις υπόλοιπες λάτρεις της μόδας. Για αυτό, άλλωστε, και περνάμε τόσο χρόνο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μελετώντας κάθε τους εμφάνιση και αποκρυπτογραφώντας τα στιλιστικά τους μυστικά. Το ίδιο φαίνεται να κάνει και η Τόνια Σωτηροπούλου, η τελευταία εμφάνιση της οποία μοιάζει σαν να έχει βγει από το street style του Παρισιού.

Loading...

Η Τόνια Σωτηροπούλου αλά γαλλικά

Η ηθοποιός είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media και πάντα δημοσιεύει τα καλύτερα της looks. Μάλιστα, θα μπορούσαμε να πούμε, πως οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι μία μοναδική ματιά στη γκαρνταρόμπα της και εμείς έχουμε πάντα την περιέργεια να δούμε το επόμενο της σύνολο.

Η περιέργεια μας ανταμείφθηκε αφού έκανε το απόλυτο παριζιάνικο look, που θα ζήλευε κάθε fashionista της γαλλικής πρωτεύουσας. Η ίδια δημοσίευσε το παρακάτω look από το ταξίδι της στο Λονδίνο. Η ηθοποιός φόρεσε ένα μίνι φόρεμα με ασπρόμαυρο print από το brand Forel, μαύρο καλσόν, καστόρινες μαύρες ψηλές μπότες και φυσικά ένα μαύρο μπερέ. Υπάρχει κάτι πιο αντιπροσωπευτικό του παριζιάνικου στιλ από αυτόν τον συνδυασμό; Το μόνο που λείπει από την εμφάνιση της είναι η κοντή ζεστή cardigan!

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ