Follow us

Post Pandemic Trend | Τα homewear κομμάτια που θα σε κάνουν να νιώθεις πως σε αγκαλιάζει η κουβέρτα σου

Τα homewear κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν.

Post Pandemic Trend | Τα homewear κομμάτια που θα σε κάνουν να νιώθεις πως σε αγκαλιάζει η κουβέρτα σου iStock

Η πανδημία μάς δίδαξε πολλά και άλλαξε τις συνήθειες και την καθημερινότητα μας. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται και το ντύσιμο μας, το καθημερινό styling και οι αγορές μας. Βασικός στόχος όλων αυτών είναι η άνεση, η στιλιστική ευελιξία και η διαχρονικότητα. Κάπως έτσι το athleisure style γνώρισε μεγάλη απήχηση, με αποτέλεσμα να δίνει το παρών τόσο στις αναρτήσεις των social media όσο και στο street style. Ακόμα και μετά το τέλος των κατ' οίκον περιορισμών το άνετο athleisure style, που ισορροπεί μεταξύ των ελαστικών υφασμάτων, της casual αισθητικής και των γραμμών του καθημερινού ντυσίματος, συνέχισε να μας απασχολεί και να έχει την προτίμηση μας. Στις βόλτες του Σαββατοκύριακου, τα βράδια στο σπίτι και τις σύντομες υποχρεώσεις το athleisure style είναι όσα επιβάλλει το dress code αυτών των ''περιστάσεων'' και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να έχει αρκετά athleisure και homewear κομμάτια.

Shopping Guide | Το homewear style είναι ό,τι επιθυμείς αυτή τη σεζόν

Σήμερα θα ασχοληθούμε, όμως, περισσότερο με τα homewear κομμάτια, τα οποία μπορείς να αξιοποιήσεις και στο athleisure style αφού έχουν την ίδια αισθητική και χαρακτηριστικά. Τα homewear ρούχα και αξεσουάρ, ωστόσο, είναι τα πιο παραμελημένα, ενώ έχουν σημαντική χρηστική αξία στην καθημερινότητα μας. Μία άνετη ζεστή φόρμα, ένα knitted set, ένα ζιβάγκο ή οι cool πυτζάμες μερικές φορές είναι όσο σημαντικά όσο και η tote τσάντα του γραφείου.

Loading...

Για όλους τους παραπάνω λόγους συγκεντρώσαμε παρακάτω τα homewear κομμάτια, που πραγματικά χρειάζεσαι στη γκαρνταρόμπα σου. Συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε τα must-haves της σεζόν.

Παντόφλες από φλις με print διπλή φάσα, Tezenis

Μίντι καρό νυχτικό από 100% βαμβάκι, Oysho

Κολάν μέχρι τον αστράγαλο με λεπτή πλέξη, Oysho

Πλεκτή ζακέτα, Yamamay

Σετ easy living, Yamamay

Παντελόνι σε ανοιχτή γραμμή, Yamamay

Μακρυμάνικι μπλούζα από μαλλί και μεταξί, Intimissimi

Ζιβάγκο από μαλλί και μεταξί, Intimissimi

Tartan πυζτάμα, Tezenis

Μάλλινες κοντές κάλτσες, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ