Follow us

Tik Tok Styling Hack | Πώς μπορείς να φορέσεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα ακόμα και τον χειμώνα

Ένα Tik Tok βίντεο που αξίζει να δεις.

street style Pixel Formula

Έχουμε πλέον υποδεχτεί το φθινόπωρο και η θερμοκρασία έχει μειωθεί αισθητά. Έτσι, οι περισσότερες από εμάς έχουμε ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αλλαγής της ντουλάπας μας από καλοκαιρινά σε χειμωνιάτικα ρούχα, ώστε να μπορούμε να φορέσουμε τα ζεστά μας πουλόβερ και τα cozy πανωφόρια. Ωστόσο, εάν έχεις ήδη κάνει αυτή την αλλαγή, υπάρχουν κάποια κομμάτια της καλοκαιρινής σου συλλογής που θα σου προτείναμε να να κρατήσεις ακόμα και για τον χειμώνα. Ο λόγος για τα καλοκαιρινά φορέματα.

Εάν αναρωτιέσαι πόσο χρήσιμα μπορεί να σου φανούν τα καλοκαιρινά σου φορέματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ένα Tik Tok βίντεο θα σου λύσει την απορία. Πρόκειται για ένα styling hack που παρουσίασε μία fashionista μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό. Συγκεκριμένα, δείχνει πως μπορείς να φορέσεις ένα slip dress ή κάποιο άλλο καλοκαιρινό φόρεμα αυτή την περίοδο.

Τα items που θα χρειαστείς είναι σαφώς το φόρεμα, ένα αθλητικό τοπ και ένα πουλόβερ. Αφού φορέσεις λοιπόν το φόρεμα, θα προσθέσεις από επάνω το τοπ και στη συνέχεια το πουλόβερ. Στη συνέχεια θα τοποθετήσεις τις άκρες του πουλόβερ μέσα από το τοπ, ώστε να δώσεις στο φόρεμα σου το εφέ της φούστας και το αποτέλεσμα να είναι πιο αρμονικό. Εναλλακτικά, θα μπορούσες να προτιμήσεις ένα oversized πουλόβερ, να το φορέσεις επάνω από το φόρεμα σου και να τονίσεις τη μέση σου με μία ζώνη για ένα πιο θηλυκό και κολακευτικό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, τα καλοκαιρινά φορέματα αποκτούν νέο ρόλο και εσύ θα ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο να τα φοράς.

Δες εδώ το βίντεο

@shrutislookbook

Don’t store away your summer dresses just yet. #slipdress #fallstyle

♬ som original - 💀⃤

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ