Follow us

Με φορέματα ή παντελόνια; | Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τα μποτάκια που ταιριάζουν με τα πάντα

Η προσθήκη που θα κάνει τη διαφορά στο χειμερινό ντύσιμό σου.

doukissa nomikou NDP Photo Agency

Η εποχή που οι μπότες είναι το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών για την καθημερινότητα μας έχει επιτέλους ξεκινήσει με εμάς να ξεκινάμε την αναζήτηση του ιδανικού ζευγαριού. Ιδανικά θέλουμε να ανακαλύψουμε εκείνο το ζευγάρι που ταιριάζει τόσο με φούστες όσο και με παντελόνια, ώστε να κάνουμε το καθημερινό μας ντύσιμο πιο γρήγορο και πρακτικό.

Εάν είσαι σε αυτή τη διαδικασία, οι εμφανίσεις της Δούκισσας Νομικού από το πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο θα σε εμπνεύσουν. Συγκεκριμένα, το μοντέλο δημιούργησε άνετα και κομψά σύνολα με πρωταγωνιστικό κομμάτι τις combat μπότες. Στην πρώτη της εμφάνιση, η Δούκισσα Νομικού συνδύασε ένα μαύρο παντελόνι με πουλόβερ ζιβάγκο, καρό shacket, μαύρη καπιτονέ τσάντα και μαύρα μποτάκια με τρακτερωτή σόλα. Στα άλλα δύο σύνολα της, προτίμησε να συνδυάσει τα combat μποτάκια της με mini φούστες και πουλόβερ, δημιουργώντας ένα πολύ κοριτσίστικο και κομψό αποτέλεσμα.

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, ένα ζευγάρι μποτάκια, μέχρι τον αστράγαλο ή μέχρι το γόνατο, με τρακτερωτή σόλα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι αυτή την σεζόν. Συνδυάζουν άνεση και κομψότητα, ταιριάζουν με τα πάντα και είναι ιδανικά για την καθημερινότητα. Επίσης, εκτός από τα κλασικά μποτάκια σε μαύρο χρώμα που χρειάζεσαι, σού προτείνουμε να επενδύσεις σε μποτάκια με off white απόχρωση, τα οποία είναι εξίσου ευκολοσυνδύαστα και πρακτικά.

Τα looks της Δούκισσας Νομικού

Loading...
Loading...
Loading...

Editor's Picks

Combat boots Envie Shoes

Δερμάτινες μπότες H&M

Μποτάκι Envie Shoes

Μποτάκι σε off white απόχρωση Envie Shoes

Μπότες Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ