Follow us

Πάμε θέατρο; | Οι εμφανίσεις από τις επίσημες πρεμιέρες της εβδομάδας που θα σου δώσουν στιλιστική έμπνευση

Τα looks που ξεχώρισαν και πρέπει οπωσδήποτε να δεις.

MissBloom TEAM
Πάμε θέατρο; | Οι εμφανίσεις από τις επίσημες πρεμιέρες της εβδομάδας που θα σου δώσουν στιλιστική έμπνευση NDP

Μετά από σχεδόν δύο σεζόν τα θέατρα σήκωσαν και πάλι την αυλαία τους, τα φώτα άναψαν στις σκηνές και οι ηθοποιοί έλαβαν τις θέσεις τους για να υποδεχτούν τους θεατές και τους λάτρεις της τέχνης της υποκριτικής προσφέροντας ένα από τα πιο σημαντικά είδη ψυχαγωγίας. Τον τελευταίο, λοιπόν, μήνα έχουν λάβει χώρα πολλές επίσημες πρεμιέρες θεατρικών έργων γεμίζοντας έτσι το πρόγραμμα μας με ''must see'' παραστάσεις. Παράλληλα, ως συντάκτριες μόδας μας απασχολεί και το στιλιστικό ή ενδυματολογικό κομμάτι μιας θεατρικής παράστασης. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα θα κάνουμε λόγο για το dress code, που επιβάλλει η περίσταση του θεάτρου. Είμαστε σίγουρες πως με τόσες παραστάσεις, που έχει το φετινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα αναρωτιέσαι: ''Τι θα φορέσω απόψε για να πάω στο θέατρο;''. Εμείς σου έχουμε βρει ήδη τη λύση, η οποία δεν είναι άλλη από τη στιλιστική έμπνευση που θα αποκομίσεις από τις εμφανίσεις των celebrities στις επίσημες πρεμιέρες των θεατρικών περιστάσεων.

Οι εμφανίσεις από τις επίσημες πρεμιέρες της εβδομάδας που θα σου δώσουν στιλιστική έμπνευση

Αυτή η εβδομάδα είχε αρκετές θεατρικές πρεμιέρες και εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε τα σύνολα των παρευρισκόμενων. Η αλήθεια είναι, πως θέλαμε να δούμε τις στιλιστικές επιλογές των celebrities, που έδωσαν το παρών στις πρεμιέρες των θεατρικών παραστάσεων, και έτσι να ξεχωρίσουμε τα πιο ενδιαφέροντα looks. Από αυτές τις εκδηλώσεις, λοιπόν, βρήκαμε τις εμφανίσεις, που αξίζει να δεις και εσύ, καθώς αποτελούν προτάσεις για τις δικές σου εξόδους στα θέατρα αυτής της σεζόν. Total black looks, φίνα παλτά, platform heels και μυτερές γόβες, χρωματικές αντιθέσεις και casual κομμάτια είναι μερικές λεπτομέρειες από τα πιο ενδιαφέροντα σύνολα.

Από τις επίσημες πρεμιέρες των παραστάσεων "Η Ποντικοπαγίδα", "Δεν πληρώνω–Δεν πληρώνω" και "Προδοσία" αυτές είναι οι πιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις.

Επίσημη πρεμιέρα "Δεν πληρώνω–Δεν πληρώνω" - Οι Μπέτυ Λιβανού και Μπέσσυ Μάλφα

Επίσημη πρεμιέρα "Δεν πληρώνω–Δεν πληρώνω"- Η Φαίη Ξυλά

Επίσημη πρεμιέρα " Η Ποντικοπαγίδα"- Η Έλλη Κοκκίνου

Επίσημη πρεμιέρα "Προδοσία" - Η Φανή Χαλκιά

Επίσημη πρεμιέρα "Προδοσία"- Η Μαίρη Βιδάλη

Επίσημη πρεμιέρα " Η Ποντικοπαγίδα" - Η Τζωρτζίνα Λιώση

Επίσημη πρεμιέρα "Δεν πληρώνω–Δεν πληρώνω" - Η Νόνη Δούνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ