Follow us

Από τη Δευτέρα έως την Κυριακή | Μία εβδομάδα με μονόχρωμα σύνολα

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά μονόχρωμα σύνολα.

Από τη Δευτέρα έως την Κυριακή | Μία εβδομάδα με μονόχρωμα σύνολα Pixel Formula

Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει και μέρα με τη μέρα πλησιάζουμε στον χειμώνα, όπου το layering με πολλά ρούχα και αξεσουάρ γίνεται απαραίτητο και κομμάτι του καθημερινού μας ντυσίματος. Το styling αλλάζει, άλλωστε, έτσι ώστε να πληροί όλες τις προϋποθέσεις της εκάστοτε εποχής. Έτσι, το ζεστό παλτό, τα ζιβάγκο, τα πλεκτά, τα καλσόν και οι μπότες δίνουν το παρών σχεδόν σε κάθε μας σύνολο. Το χειμερινό ντύσιμο, ωστόσο, τείνει να γίνεται κάπως μονότονο και συνηθισμένο, αφού βασιζόμαστε στα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Αυτό που χρειάζεται το εν λόγω ντύσιμο είναι ένα ενδιαφέρον mix & match, μία νέα στιλιστική πρόκληση, κάτι να το ανανεώσει. Εμείς, λοιπόν, σου προτείνουμε αυτή την εβδομάδα να προκαλέσεις τον εαυτό σου σε ένα fashion challenge: Να δημιουργήσεις μόνο μονόχρωμα σύνολα αυτή την εβδομάδα!

Fashion Challenge | Τα μονόχρωμα σύνολα της εβδομάδας σύμφωνα με το Tik Tok

Όταν μιλάμε για μονόχρωμα σύνολα, δεν αναφερόμαστε μόνο στα ασφαλή χρώματα, όπως το μαύρο και το μπεζ. Όχι, έτσι δεν έχει νόημα η στιλιστική πρόκληση και κανέναν σοβαρό αντίκτυπο στο στιλ σου. Βασικός σκοπός του fashion challenge είναι να πειραματιστείς με τις hot αποχρώσεις της σεζόν αλλά και τις διαχρονικές και αγαπημένες. Μην ξεχνάς πως η μόδα φέτος επιβάλλει χρώματα και έντονες αντιθέσεις, μαξιμαλιστική διάθεση και πολλή λάμψη, για να χαρούμε όσα στερηθήκαμε τους προηγούμενους μήνες, τις δύο περιόδους δηλαδή στους κατ' οίκον περιορισμούς.

Loading...

Για να σε καθοδηγήσουμε σε αυτό το fashion challenge βρήκαμε μία ιέρεια του στιλ, που παίζει με τις πιο πολυτελείς αποχρώσεις της σεζόν και δημιουργεί σύνολα, που θα θες άμεσα να αντιγράψεις. Ο λόγος για την Silvia García BARTABAC με τους χιλιάδες ακόλουθους στην πλατφόρμα του Tik Tok. Η ίδια δημιούργησε 7 διαφορετικά σύνολα με 7 διαφορετικά χρώματα και ποικιλία στο ύφος έτσι ώστε να πάρεις ιδέες τόσο για τα σύνολα του γραφείου όσο και των εξόδων σου. Μπορντό, μπεζ, κυπαρισσί, ροζ, μαύρο, χρυσό και γαλάζιο είναι τα χρώματα που ντύνουν τις ημέρες της και είναι ιδανικά και για τις δικές σου.

@bartabacmode

My monochromatic week.❣️(all details on my Instagram account, bartabacmode)

♬ Devil Eyes - Hippie Sabotage

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ