Follow us

Οργανώνεις τη γκαρνταρόμπα σου; | Αυτά είναι τα 5 απαραίτητα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου

Μπορεί να μην έχουν ακόμα κερδίσει τον τίτλο "basic", αλλά είναι πολύ κοντά.

Οργανώνεις τη γκαρνταρόμπα σου; | Αυτά είναι τα 5 απαραίτητα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου Pixel Formula

Από τη λίστα με τα styling tips για αψεγάδιαστο και ανεπιτήδευτο στιλ δεν λείπει ποτέ αυτή η συμβουλή που μάς προτρέπει να επενδύσουμε σε staple κομμάτια. Από τα βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, λοιπόν, δεν πρέπει να απουσιάζουν το λευκό πουκάμισο, τα σακάκια, η pencil φούστα, η καμπαρντίνα, τα κασμιρένια πουλόβερ, το καμηλό παλτό, το μαύρο φόρεμα, οι κλασικές μαύρες γόβες, τα loafers και μερικά ακόμη, όπως τα jeans και οι tote τσάντες. Ο ορισμός τους ως "basics" κρίνεται ασφαλώς από τη διαχρονικότητα που τα διακρίνει, την ευελιξία τους στο να προσαρμοστούν σε πολλά διαφορετικά looks και στην άνεση και σιγουριά που προσφέρουν σε κάθε γυναίκα.

Για να φτάσει ένα κομμάτι να χαρακτηριστεί staple, εκτός από τα παραπάνω βασικά κριτήρια, θα πρέπει να γνωρίζει και τεράστια δημοφιλία ανάμεσα στις επιλογές των γυναικών. Αν, επομένως, μια τάση γίνει αποδεκτή πάρα πολύ σύντομα και επαναλαμβάνεται διαρκώς και σε διάρκεια χρόνου στα looks είναι συνήθως έτοιμη να διεκδικήσει και μια σταθερή θέση στη ντουλάπα.

Διάβασε τη συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ