7 Ελληνίδες celebrities προτείνουν πώς να ντυθείς στο γραφείο την εβδομάδα που ξεκινά

Συγκεντρώσαμε τα looks που θα σου προσφέρουν την έμπνευση που χρειάζεσαι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και χρειάζεται να την υποδεχτείς όπως την αξίζει. Δηλαδή με αυτοπεποίθηση και στιλ. Ειδικά αυτή την περίοδο, που η καθημερινότητα μας έχει επιστρέψει στην κανονικότητα που γνωρίζαμε πριν την πανδημία, μπορείς να αφήσεις τη στιλιστική σου φαντασία ελεύθερη και να δημιουργήσεις όλα τα looks που ονειρευόσουν τόσο καιρό.

Τα looks που μας απασχολούν λίγο περισσότερο βέβαια είναι εκείνα που φοράμε καθημερινά στο γραφείο. Το τέλος της τηλεργασία και η επιστροφή στο γραφείο σημαίνει πως θα πρέπει να σκεφτείς νέους, σούπερ stylish συνδυασμούς για τα office looks σου. Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση, κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη και οι Ελληνίδες celebrities έχουν να σου προτείνουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες.

Αρχικά, χρειάζεται να έχεις στο νου σου πως το ντύσιμο του γραφείου δεν πρέπει να είσαι σε καμία περίπτωση βαρετό ή αδιάφορο. Αντιθέτως και ειδικά φέτος τον χειμώνα με όλες αυτές τις τάσεις που σε προτρέπουν να φορέσεις έντονα χρώματα και bold μοτίβα, τα office looks σου θα αποκτήσουν περισσότερο ενδιαφέρον.

Για παράδειγμα, η Ελένη Μενεγάκη σού προτείνει να προσθέσεις σίγουρα στη συλλογή σου ένα shirtdress που μπορείς να φορέσεις με διάφορους τρόπους και να δημιουργήσεις layering, ενώ η Δανάη Μπάρκα σε προτρέπει να επιλέξεις έναν πιο ladylike συνδυασμό με μακρύ φόρεμα σε έντονο χρώμα και γόβες. Οι Ζέτα Μακρυπούλια και Σταματίνα Τσιμτσιλή αποδεικνύουν πως το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι μπορεί να αποδειχθεί το κομμάτι ήρωας για το ντύσιμο του γραφείου, ενώ η Μαρία Ηλιάκη σού προτείνει να φορέσεις το κοστούμι σου με τον πιο cool τρόπο, δηλαδή με sneakers. Εάν θέλεις να νιώθεις fashionista όσο εργάζεσαι, το combo δερμάτινο παντελόνι με loafers της Κατερίνας Καινούργιου είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι, ενώ η Βίκυ Καγιά σού δείχνει πως να φορέσεις στο γραφείο το πιο κολακευτικό παντελόνι, δηλαδή την ψηλόμεση παντελόνα.

-1 Shirtdress και suede μπότες

-2 Τζιν παντελόνι και εμπριμέ ζιβάγκο

-3 Μακρύ φόρεμα με γόβες

-4 Κοστούμι με sneakers

-5 Ψηλόμεση παντελόνα με πουκάμισο

-6 Δερμάτινο παντελόνι, πουλόβερ και loafers

-7 Τζιν παντελόνι, λευκό t-shirt και tweed σακάκι