Follow us

Gucci Love Parade | To front row του show ήταν από μόνο του μια επίδειξη μόδας

Billie Eilish, Lizzo, Gwyneth Paltrow, Sienna Miller, Dakota Johnson, Dianne Keaton απέδειξαν ότι η μαγεία του Hollywood, που ενέπνευσε τη συλλογή, είναι πραγματική.

Gucci Splash/Ideal Images

Το show Gucci Love Parade για τη νέα collection του οίκου πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, την πόλη που έγινε η πηγή έμπνευσης για τον Alessandro Michele. Από την παρουσίαση, επομένως, μιας συλλογής που το θέμα της είναι το Hollywood και η μαγεία του, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι εκπρόσωποί του. Στη Hollywood Boulevard συγκεντρώθηκαν μερικά από τα πιο επιφανή πρόσωπα της διεθνούς showbiz για να παρακολουθήσουν το υπερθέαμα, ωστόσο είχαν ήδη φροντίσει να το προσφέρουν οι ίδιοι πριν ακόμα ξεκινήσει το show.

Ανάμεσα στους καλεσμένους στο front row του οίκου Gucci, συναντάμε ονόματα όπως των Dianne Keaton, Billie Eilish, Lizzo, Awkwafina, Miley Cyrus, Gwyneth Paltrow, Salma Hayek, Selma Blair, Natasha Lyonne, Olivia Wilde, Sienna Miller, Dakota Johnson, Serena Williams, Tracee Ellis Ross, Lindsey Vonn, Dani Miller, Dapper Dan, Gabrielle Union, Don Johnson, James Corden, Paul Mescal και Måneskin.

Διάβασε τη συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ