Follow us

Carpisa | Το ιταλικό brand γιορτάζει την 20ή του επέτειο - Δύο δεκαετίες με όραμα, δημιουργικότητα και καινοτομία!

20 χρόνια αφιερωμένα στην ανάπτυξη πανέμορφων και πρακτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που απευθύνονται σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς.

MissBloom TEAM
Carpisa | Η ιταλική μάρκα γιορτάζει την 20ή της επέτειο - 2 δεκαετίες με όραμα, δημιουργικότητα και καινοτομία! Courtesy of Carpisa

Ως συντάκτριες μόδας ψάχνουμε πάντα τις τελευταίες τάσεις, τις εξελίξεις στη βιομηχανία της μόδας, τις προτάσεις και τις ιδέες που θα εξελίξουν το στιλ σου και θα καλύψουν τις ανάγκες σου. Παράλληλα, θέλουμε να βλέπουμε και να στηρίζουμε brands που έχουν θετικό αντίκτυπο στον χώρο αυτό. Ένας από αυτούς είναι η συμπερίληψη ( inclusivity), ένας όρος που συμπεριλαμβάνει κάθε άνθρωπο ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά, την ταυτότητα, την εθνικότητα ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Ένας εξίσου σημαντικός με αυτόν είναι η περιβαλλοντική μέριμνα και οι βιώσιμες πρακτικές που υιοθετεί ένα brand. Η Carpisa, το ιταλικό brand με τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ, τις τσάντες, έχει ως σκοπό όχι απλά να καλύψει όλες τις ανάγκες μας, αλλά να απευθύνεται σε κάθε καταναλωτή χωρίς να κάνει διακρίσεις κάνοντας το inclusivity πράξη και τη βιωσιμότητα στόχο της υιοθετώντας "πράσινες" πρακτικές. Με αυτό το όραμα, η Carpisa έφτασε σήμερα να θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα brands και να γιορτάζει την 20ή της επέτειο.

Η Carpisa γιορτάζει | 20 χρόνια με όραμα, δημιουργικότητα και καινοτομία

Από την αρχή, η δέσμευση του brand ήταν να καλύψει τις ανάγκες του κοινού του, προσφέροντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων, που αφορά σε αναψυχή, στο γραφείο, στις καθημερινές και ειδικές περιστάσεις. Προκειμένου να τονίσει το εύρος της, δημιουργεί μια καμπάνια που φέρει τον τίτλο: "20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ", όπου κύριοι χαρακτήρες είναι απλοί άνθρωποι, διαφορετικής ηλικίας κι εθνικότητας, διαφορετικού φύλου και υποβάθρου.

Carpisa | Το ιταλικό brand γιορτάζει την 20ή του επέτειο - Δύο δεκαετίες με όραμα, δημιουργικότητα και καινοτομία!

Οι πρωταγωνιστές κρατούν γυναικείες και ανδρικές τσάντες, σακίδια, βαλίτσες και αξεσουάρ, σχεδιασμένα για μια βιώσιμη προοπτική. Είναι οι επιτυχημένοι. Οι δραστήριοι. Οι ανατρεπτικοί. Οι ακούραστοι. Είναι, όμως, και οι πιο "easy going”, οι cool τύποι. Είναι όλοι τους χαρούμενοι κι ευτυχείς.

Courtesty of Carpisa1

Courtesty of Carpisa3
Courtesty of Carpisa5

Η Carpisa οραματίζεται το μέλλον ανανεώνοντας τη δέσμευσή της όχι μόνο σε σχέση με τους καταναλωτές της, αλλά αναλαμβάνοντας δράση για το περιβάλλον, συνεχίζοντας να δημιουργεί προϊόντα από όλο και πιο καινοτόμα και σύγχρονα υλικά, ανακυκλωμένα και οικολογικά.

Courtesty of Carpisa4

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pianoforte Holding, Gianluigi Cimino, αναφέρει για την πορεία του brand: ''Η καινοτομία και το εύρος των προϊόντων ήταν πάντα δύο από τις κατευθυντήριες γραμμές ανάπτυξης της Carpisa. Αρχικά, η κύρια δραστηριότητά μας χαρακτηριζόταν κυρίως από γυναικείες τσάντες και αξεσουάρ. Με το πέρασμα των χρόνων εξελίξαμε και ανανεώσαμε αυτή τη διαδρομή, τελειοποιώντας τη λειτουργικότητα και την τεχνολογία των προϊόντων μας, ώστε να ικανοποιούμε τόσο τις ανάγκες του κόσμου της μόδας όσο κι εκείνες που αφορούν στο ταξίδι, προσεγγίζοντας όλους τους καταναλωτές. Έτσι, χάρη στην προσιτότητα, οι συλλογές μας μπορούν να τους ικανοποιούν ΟΛΟΥΣ''.

Shopping στα καταστήματα Carpisa με έκπτωση 20%

Μέχρι τις 14 Νοεμβρίου στα καταστήματα Carpisa σου προσφέρουν έκπτωση 20% από το 2ο τεμάχιο και πάνω σε όλες τις συλλογές. Η έκπτωση δίνεται στο πιο οικονομικό είδος. Αφορά σε όλες οι κατηγορίες με την αγορά τουλάχιστον 2 τεμαχίων. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως δεν συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες.

Courtesty of Carpisa
Courtesty of Carpisa2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ