Follow us

H Dua Lipa φορά τα αγαπημένα της Mayze sneakers και πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της PUMA

Σου αρέσει η street μόδα; Θα λατρέψεις το τελευταίο Mayze sneaker της PUMA.

Dua Lipa x Puma Courtesy of Puma

Η PUMA μόλις κυκλοφόρησε τη νέα καμπάνια της με την Dua Lipa να είναι η πρωταγωνίστρια της. Η είδωλο της pop και global ambassador της PUMA φωτογραφήθηκε, φορώντας το νέο Mayze, ένα ζευγάρι sneakers με σύγχρονο σχεδιασμό, εμπνευσμένο από τη street μόδα.

H Dua Lipa φορά τα αγαπημένα της Mayze sneakers και πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της PUMA

Τα τελευταία χρόνια, η Dua Lipa είναι μία από τις ισχυρότερες influencers και καταφέρνει να εμπνεύσει εκατομμύρια νέες γυναίκες με το στιλ και την αισθητική της. Εκτός από την τεράστια επιτυχία της στη μουσική βιομηχανία – έχει σχεδόν 60 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές, είναι ένας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος άνθρωπος που προσπαθεί να εξαλείψει τα θέματα ισότητας μεταξύ των φύλων και να ενεργοποιήσει το ευρύ κοινό να πράξει το ίδιο.

Dua Lipa x Puma

Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που η PUMA την επέλεξε να γίνει η πρωταγωνίστρια της εκστρατείας "She Moves Us". Τόσο με το στιλ όσο και με την προσωπικότητα της, η καμπάνια της PUMA με τη Dua Lipa έχει ως στόχο να εμπνεύσει τις γυναίκες να συνδεθούν μέσω του αθλητισμού και του πολιτισμού, να μοιραστούν τις ίδιες αξίες της αποφασιστικότητας, της αυτοπεποίθησης, της χαράς και της γενναιότητας.

Dua Lipa x Puma

Τα Mayze sneakers της PUMA έχουν δημιουργηθεί για όλες τις γυναίκες που αγαπούν το αυθεντικό στιλ και επιλέγουν παπούτσια με τέλεια εφαρμογή. Όπως έχει αναφέρει η Dua Lipa, "Το Mayze έχει τέλεια εφαρμογή, που με βολεύει πάνω στη σκηνή αλλά και εκτός. Η κλασική ψηλή σόλα που διαθέτει είναι τόσο ευέλικτη, που μπορώ να τα φοράω σε οποιαδήποτε εμφάνιση”.

Dua Lipa x Puma

To Mayze είναι ένας συνδυασμός παλαιότερων αλλά και μοντέρνων ζευγαριών της PUMA. H μεσαία αλλά και η εξωτερική σόλα του παπουτσιού αποτελείται από καουτσούκ για να προσφέρει καλύτερη άνεση και περισσότερη αντοχή στην καθημερινότητα και το πάνω μέρος του είναι εξ ολοκλήρου καλυμμένο από suede, προσφέροντας λάμψη και κομψότητα.

Dua Lipa x Puma

Ανακάλυψε το νέο Mayze στο επίσημο eshop της PUMA, σε επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στα παρακάτω PUMA stores.

PUMA Store, Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 40A

PUMA Store, Αθήνα, Ευαγγελίστριας 8

PUMA Corner, Attica City Link, Πανεπιστημίου 9, Αθήνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ