Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το τέλειο φόρεμα για γιορτινές εμφανίσεις

Και έμοιαζε με αρχαιοελληνίδα θεά.

Η Χριστίνα Μπόμπα μας πήρε μαζί της στο κομμωτήριο | Η πρώτη της βαφή μετά τη γέννα NDP

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της. Κι όμως, η γλυκιά μανούλα προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο από την ... full time job της ως μαμά και να διασκεδάζει με τους φίλους της. Και πάντα φροντίζει οι εμφανίσεις της να είναι στην τρίχα.

Έτσι έκανε και το βράδυ του Σαββάτου, όταν εθεάθη με τον Σάκη Τανιμανίδη, την κουμπάρα τους Μαρίνα Βερνίκου και αγαπημένους φίλους σε μια βραδιά σε πολυτελές γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Τα party shoes που χρειάζεσαι σίγουρα αυτή την εποχή, τα φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα

Η περίσταση απαιτούσε επίσημη ενδυμασία, οπότε η δημοφιλής influencer φρόντισε να φορέσει ένα πολύ εντυπωσιακό μάξι φόρεμα. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε μια κατακόκκινη δημιουργία του brand Nash by Natasha Avloniti με έναν ώμο και διακριτικές πιέτες κατά μήκος της φούστας.

Η συγκεκριμένη απόχρωση έκανε το φόρεμα να δείχνει πολύ επίσημο και γιορτινό, ενώ αυτή η δημιουργία αποτελεί την καλύτερη έμπνευση και για τις δικές μας επιλογές για τις επερχόμενες γιορτές.

Δες το φόρεμα:

Loading...

Επιπλέον, έκανε και το καταλληλότερο χτένισμα τόσο για την περίσταση όσο και για το ίδιο το φόρεμα, αφού ο χαμηλός, επιμελώς ατημέλητος κότσος άφηνε να φανούν οι όμορφοι ώμοι της αλλά και ανέδειξε ακόμα καλύτερα το αρχαιοελληνικού τύπου φόρεμα. Με λίγα λόγια, έμοιαζε με αρχαιοελληνίδα θεά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ