Follow us

J2US | Οι εμφανίσεις του έβδομου live - Τι φόρεσαν οι celebrities

Τα looks της βραδιάς που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας.

J2US | Οι εμφανίσεις του έβδομου live - Τι φόρεσαν οι celebrities Instagram @j2us_gr

Η μουσική υπερπαραγωγή του ''Just the 2 of us'' επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου για να μας κρατήσει παρέα και να μας προσφέρει μία άκρως λαμπερή ψυχαγωγία. Το έβδομο live του show ''J2US'' είχε όσα επιθυμούσαμε: Ανατρεπτικές εμφανίσεις, ντουέτα ''φωτιά'', απίστευτες χορογραφίες και σύνολα που θα μας μείνουν αξέχαστα. Παράλληλα, η κριτική επιτροπή μάς διασκέδασε με τα άλλοτε αυστηρά και άλλοτε χαλαρά σχόλια τους. Παρ' όλα αυτά εμείς εδώ λατρεύουμε τη μόδα και θα εστιάσουμε στα outfits των celebrities, που έδωσαν το παρών στη μουσική σκηνή του ''J2US'' δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Glamour is the key | Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο 7ο live του ''J2US''

Ας δούμε αναλυτικά τι επέλεξαν να φορέσουν οι celebrities στο τελευταίο live show του ''J2US''.

Ας ξεκινήσουμε με τη παρουσιάστρια του backstage, την Κατερίνα Στικούδη. Για τη δεύτερη εμφάνιση της στο show μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού επέλεξε ένα μωβ ογκώδες φόρεμα από το brand 𝐢𝐧𝐞 𝐥𝐮𝐱𝐮𝐫𝐲 𝐜𝐨𝐥𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 και μυτερές γόβες με αγκράφα.

Loading...

Σειρά έχουν κριτές του show. Η Μαρία Μπακοδήμου επέλεξε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα Paris Valtadoros με μία φαρδιά ζώνη στη μέση, η Βίκυ Σταυροπούλου μία φούξια τουαλέτα με μακρύ μανίκι και ''V'' ντεκολτέ, που επιμελήθηκε η Κατερίνα Παπανικολάου σε αποκλειστική συνεργασία με την Parabita, και η Δέσποινα Βανδή ένα κόκκινο φόρεμα με ασυμμετρία και cut outs από το brand Tania Christoforatou Couture.

Loading...

Η Εβελίνα Νικόλιζα εμφανίστηκε με ένα look αλά 60s. Η ίδια επέλεξε ένα μωβ μάξι φόρεμα, platform πέδιλα, σκούρο καλσόν, μία φαρδιά ζώνη για να δώσει έμφαση στη σιλουέτα της, μαύρα γάντια και λίγα πούπουλα για να προσθέσει drama στην εμφάνιση της.

Loading...

Και η Ελένη Δήμου επέλεξε να κάνει μία εμφάνιση με ρετρό διάθεση. Μάλιστα, φόρεσε παρόμοια χρώματα με την Εβελίνα Νικόλιζα. Ίσως το dress code της βραδιάς να ήταν το μωβ. Η Ελένη Δήμου φόρεσε ένα μάξι μωβ φόρεμα με κεντητά λουλούδια και παγέτα, εκκεντρικά σκουλαρίκια και γόβες με μπαρέτα όλα στην παστέλ απόχρωση του μωβ.

Loading...

Η Πηγή Δεβετζή επέλεξε μία εμφάνιση με έντονη glamorous διάθεση, που έφερε στο μυαλό μας τα red carpet look. Η ίδια φόρεσε ένα ροζ φόρεμα με ''V'' ντεκολτέ, μαύρη ζώνη, μπροστινό σκίσιμο, γάντια και ψηλές μπότες.

Loading...

Η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε ένα ανδρόγυνο look αποτελούμενο από ένα λευκό πουκάμισο, γραβάτα και μία μαύρη ασύμμετρη φόρμα που έμοιαζε με κοστούμι.

Loading...

Για την τελευταία της εμφάνιση στο show, η Ιωάννα Τούνη φόρεσε ένα μαύρο, strapless, μίνι φόρεμα και ψηλές μπότες από latex ολοκληρώνοντας το σέξι look της.

Loading...

Ως άλλες Spice Girls εμφανίστηκαν οι Κατερίνα Λιόλιου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Οι δύο τους φόρεσαν τα χαρακτηριστικά looks των Baby Spice και Posh Spice και τραγούδησαν με τη ψυχή τους ''If you wanna be my lover''.

Loading...

Η Super Kiki εκκεντρική όπως πάντα και πιστή στο δικό της στιλ επέλεξε ένα total blue look αποτελούμενο από ένα μίνι λεοπάρ φόρεμα, καλσόν και platform πέδιλα. Τέλος, ένας μαύρος κορσές έδινε έμφαση στη σιλουέτα της.

Loading...

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έφερε τα 80s στη σκηνή και έκανε μία εμφάνιση, που σίγουρα θα ζήλευαν και οι ABBA. Ένα λαμπερό καμπάνα παντελόνι και ένα τοπ κεντημένο με παγέτα συνδυάστηκαν με ένα δερμάτινο τζάκετ και platform heels.

Loading...

Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη ακολουθώντας στα βήματα των υπόλοιπων celebrities φόρεσε ένα total look από χρυσή παγέτα και το αποτέλεσμα ήταν άκρως χολιγουντιανό.

Loading...

Η Μάρα Μεϊμαρίδη έκανε την πιο ήσυχη θα λέγαμε εμφάνιση, επιλέγοντας ένα απλό μαύρο παντελόνι, λευκό τοπ, kitten heels και η μόνη λάμψη που είχε το look της ήταν το ζακετάκι της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ