Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Κράτησε την τσάντα που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το σχέδιο της τσάντας είναι τόσο ευέλικτο και κομψό που δεν θα την αποχωρίζεσαι.

Χριστίνα Μπόμπα NDP

Ακόμα και κατά τη διάρκεια των κατ' οίκον περιορισμών τις προηγούμενες σεζόν οι τσάντες έδιναν το παρών στις μικρές καθημερινές μας εξόδους. Είτε αυτές ήταν το γραφείο και το office look είτε οι υποχρεώσεις μας με casual σύνολα, οι τσάντες ολοκλήρωναν κάθε outfit μας. Βέβαια, δεν ήταν οι glamorous εκδοχές τους, ούτε και οι oversized φάκελοι που περιμέναμε πως και πως να φορέσουμε με τα φθινοπωρινά και χειμερινά σύνολα μας. Αντιθέτως ήταν οι τσάντες ώμου με την κυρίως πρακτική χρήση. Σκοπός τους ήταν να χωράνε τα απαραίτητα και να ταιριάζουν με τα καθημερινά άνετα σύνολα μας. Αυτή τη σεζόν, όμως, έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε όσα στερηθήκαμε στις καραντίνες και να κρατήσουμε και πάλι τις εκκεντρικές αλλά και τις πιο απλές τσάντες μας δημιουργώντας εμφανίσεις με μεγάλη στιλιστική ποικιλία. Παρ' όλα αυτά, εμείς βρήκαμε την ιδανική τσάντα, που θα κρατήσουμε τόσο φέτος όσο και τις επόμενες σεζόν, στη γκαρνταρόμπα της Χριστίνας Μπόμπα.

Η τσάντα για κάθε ώρα της ημέρας

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει τραβήξει πολλάκις το ενδιαφέρον μας με τις στιλιστικές επιλογές της. Η ίδια έχει πειραματίζεται αρκετά με τα looks της, καθώς θα τη δούμε να φοράει τόσο αθλητικά ρούχα όσο και εκκεντρικά φορέματα, βγαλμένα από το κόκκινο χάλι. Αυτή τη φορά, όμως, το ενδιαφέρον μας κέντρισε ένα αξεσουάρ της συλλογής της. Πρόκειται για τη τσάντα, που κράτησε σε πρόσφατη της εμφάνιση. Στο look, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα δημιούργησε ένα outfit, που ισορροπούσε τέλεια μεταξύ του casual και του fancy. Η ίδια φόρεσε ένα loose κοστούμι, με λευκά αθλητικά και τοπ, καπέλο και κράτησε μία τσάντα που είχε το ιδανικό σχέδιο.

Loading...

Ο λόγος για την Alfonsa τσάντα χειρός από το ιταλικό brand αξεσουάρ Carpisa. Πρόκειται για το ιδανικό μέγεθος, που χωράει τα απαραίτητα τόσο για την ημέρα σου όσο και για τη βραδινή σου έξοδο. Είναι απολύτως κομψή και θα τη βρεις σε 5 χρώματα, από ουδέτερες και ασφαλείς αποχρώσεις έως εκκεντρικές, στη νέα φθινοπωρινή συλλογή της Carpisa, ενώ διαθέτει και λουράκι για να τη φορέσεις και ως crossbody. Plus, αυτή τη σεζόν αυτές οι τσάντες έχουν κατακτήσει το street style και τις δικές μας καρδιές στο MissBloom.

Χριστίνα Μπόμπα | Κράτησε την τσάντα που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ
Την Alfonsa τσάντα θα τη βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ