Follow us

Έχεις κανονίσει να βγεις; 4 προτάσεις για βραδινό look από την γκαρνταρόμπα της Κατερίνας Καινούργιου

Τα βραδινά outfits της παρουσιάστριας που θα σου προσφέρουν στιλιστική έμπνευση.

Έχεις κανονίσει να βγεις; | 4 προτάσεις βραδινών συνόλων από τη γκαρνταρόμπα της Κατερίνας Καινούργιου NDP

Κάθε εβδομάδα έχει τις δικές τις υποχρεώσεις και τις δικές της διασκεδάσεις. Τη μία μέρα μπορεί να θέλουμε να χαλαρώσουμε στο σπίτι μας χαζεύοντας Netflix και την άλλη μπορεί να έχουμε όρεξη για ένα ποτό ή μία βραδινή έξοδο με πολύ χορό. Εμείς σήμερα θα επικεντρωθούμε στις δύο τελευταίες περιστάσεις και πιο συγκεκριμένα στο dress code του ''τι να φορέσω σήμερα το βράδυ;''. Για να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση, συγκεντρώσαμε παρακάτω 4 looks, που θα σε κατευθύνουν καταλλήλως. Πρόκειται για πρόσφατα outfits της Κατερίνας Καινουργιού, η οποία τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα πιο glamorous looks.

3 + 1 προτάσεις για τις βραδινές σου εμφανίσεις

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τη μόδα και δημιουργεί άκρως θηλυκά looks, τα οποία έπειτα δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια πλέον θεωρείται και fashion influencer, αφού τα looks της αποτελούνται από την τελευταία λέξη της μόδας και έχουν όλα τα στοιχεία των συνόλων που παρατηρούμε στα social media. Η ίδια, μάλιστα, συνεργάζεται με πολλά ελληνικά brands για τις εμφανίσεις της, ενώ δεν μπορεί να αντισταθεί και στα fashion items των luxury οίκων μόδας. Παρ' όλα αυτά, το ενδιαφέρον μας κέντρισαν αυτή την εβδομάδα τα looks της, που μπορούν να αξιοποιηθούν στις βραδινές εμφανίσεις.

Αποτελούνται από κομμάτια, που έχεις σίγουρα στη γκαρνταρόμπα σου, ενώ αν λείπουν αξίζει να επενδύσεις πάνω τους. Άλλωστε μία μίνι φούστα, μία ολόσωμη φόρμα και ένα ζευγάρι over the knee μπότες αποτελούν διαχρονικές επιλογές, που θα φοράς κάθε σεζόν.

Τι μας προτείνει, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου να φορέσουμε στις βραδινές εξόδους της εβδομάδας;

Look No.1

Ένα κοστούμι με μυτερές γόβες και ένα bustier top.

Look No.2

Ένα πλεκτό φόρεμα με ψηλές μπότες και μία φαρδιά ζώνη, που θα δώσει έμφαση στη σιλουέτα σου.

Look No.3

Ένα co-ord σύνολο είναι πάντα μία ιδανική επιλογή. Φρόντισε μόνο να αποτελείται από μία μίντι φούστα και ένα υπέροχο τοπ.

Look No.4

Μία ολόσωμη φόρμα θα σε κρατήσει άνετη καθ' όλη τη διάρκεια της εξόδου, ενώ θα προσθέσει πολλούς στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση. Εμείς θα σε συμβουλεύαμε να επενδύσεις σε μία με καμπάνα παντελόνι και να τη συνδυάσεις με platform heels για το απόλυτο 70s glamour look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ