Follow us

Βρήκαμε το πιο cool unisex brand για να αγοράζεις ρούχα μαζί με το αγόρι σου - και να φοράς και τα δικά του!

Η Dirty Laundry γίνεται αφορμή με κάθε νέα συλλογή για να αναλογιστούμε ξανά το καθημερινό μας ντύσιμο.

Σου βρήκαμε το brand για να αγοράζετε ρούχα μαζί με το αγόρι σου -και να φοράς και τα δικά του! Courtesy of Dirty Laundry

Η πανδημία ήταν μία περίοδος συλλογισμού, μία αφορμή για να σκεφτούμε τα σημαντικά και να επαναξιολογήσουμε τις προτεραιότητες μας. Και κυρίως, να κατανοήσουμε ότι πρέπει να ζούμε τη στιγμή, το εδώ και τώρα. Οι δύσκολοι περίοδοι είναι αυτές που φέρνουν την αλλαγή επίσης σε διάφορους τομείς και η βιομηχανία της μόδας ήρθε αντιμέτωπη με τα δικά της διλήμματα και υποχρεώσεις: την υποχρέωσή της απέναντι στο περιβάλλον φροντίζοντας για τη βιωσιμότητα της παραγωγή της, αλλά και το δίλημμα του σε ποιους απευθύνεται φέρνοντας στο επίκεντρο το inclusivity και επιχειρώντας να καταργήσει τις ''ταμπέλες'' της, τα ''γυναικεία'' και τα ''ανδρικά''.

Δύο κατ' οίκον περιορισμοί μετά και η μόδα έχει αρχίζει να δουλεύει εντατικά προς αυτές τις κατευθύνσεις, εμείς ωστόσο εδώ θα εστιάσουμε στο θέμα της unisex γκαρνταρόμπας. Πόσες φορές έχουμε δει fashion items που θα θέλαμε να αγοράσουμε, αλλά διστάζαμε γιατί ήταν στο ανδρικό τμήμα του καταστήματος; Πόσες φορές ψάξαμε την γκαρνταρόμπα του φίλου μας και βρήκαμε κομμάτια, που θα μπορούσαμε άνετα να συνδυάσουμε με τα δικά μας; Πόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί ότι τα ρούχα του φίλου μας είναι πολύ άνετα και δείχνουν φοβερά κομψά; Ενδεικτικά παραδείγματα από κομμάτια που μπορείς να δανειστείς από τη γκαρνταρόμπα του αγοριού σου είναι οι ζακέτες, τα σακάκια, τα πουκάμισα, τα φούτερ, τα σορτς ακόμα και οι αθλητικές ή funky κάλτσες... Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να βάλουμε να βάλουμε οριστικά ένα τέλος στον διαχωρισμό "γυναικεία"- "ανδρικά" και να φοράμε ό,τι θέλουμε, όπως θέλουμε. Αφορμή για να εστιάσουμε στην ελευθερία να επιλέγουμε κομμάτια απ' όποια συλλογή μάς αρέσει χωρίς περιορισμούς, στάθηκε η νέα καμπάνια της Dirty Laundry, ένα brand με unisex ρούχα, που θα μπορούσες και εσύ να φορέσεις.

Βρήκαμε το πιο cool unisex brand για να αγοράζεις ρούχα μαζί με το αγόρι σου - και να φοράς και τα δικά του!

Η νέα καμπάνια του viral brand Dirty Laundry

To premium casual clothing brand, που έχει συνέχεια τις κεραίες του ανοιχτές, λαμβάνοντας καθαρά και γρήγορα το στίγμα και τα μηνύματα που εκπέμπει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, παρουσιάζει τη νέα του εντυπωσιακή καμπάνια "YOU ARE HERE" για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2021-2022, εμπνευσμένη από τη δύναμη της ενσυνειδητότητας: ζήσε τη μαγεία της παρούσας στιγμής. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απτό από το Εδώ και το Τώρα.

Dirty Laundry

Η Dirty Laundry γίνεται αφορμή με κάθε νέα συλλογή για να αναλογιστούμε ξανά το καθημερινό μας ντύσιμο και πώς αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να βιώσουμε καλύτερα το θαύμα της ζωής, χωρίς περιορισμούς και ''ταμπέλες''. Πού βρίσκεται καθένας από μας αυτή τη στιγμή; Ζούμε το παρόν ή αναλωνόμαστε σε ένα παρελθόν που δεν μπορούμε να αλλάξουμε κι ένα μέλλον για το οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα; Αναπνέουμε μέσα στα ρούχα μας με ευελιξία, ελευθερία, χαρά, ξεχωριστότητα;

Dirty Laundry

Στη συλλογή AW21.22 τα πολύ δημοφιλή minimal fashion essentials της μάρκας, τα μαλακά t-shirt, τα crewneck φούτερ, τα άνετα παντελόνια και τα full-zip hoodie, φρεσκάρουν τη χρωματική παλέτα τους, εισάγοντας ολοκαίνουργιες εποχικές αποχρώσεις, ενώ φυσικά διατηρούνται και τα κλασικά best-seller χρώματα. Πρόκειται για κομμάτια, που μπορείς τόσο εσύ όσο και το αγόρι σου να φορέσετε με άνεση.

Dirty Laundry

Το κυρίως εικαστικό της καμπάνιας, ο inclusive κύκλος της ζωής στο χρώμα του brand, μια iconic κίτρινη βούλα στον χώρο και στο χρόνο, αποτυπώνεται επίσης σε διάφορες seasonal στάμπες με πολύ δημιουργικό τρόπο.

Dirty Laundry

Οι πιο πυκνές και πλούσιες υφές στα υφάσματα της εποχής, καθώς και μερικά καθαρά χειμωνιάτικα κομμάτια, όπως τα puffer τζάκετ, συνδυάζονται μεταξύ τους εύκολα, δημιουργώντας το απαραίτητο ζεστό layering, ενώ το fit είναι και πάλι άνετο. Ρούχα σχεδιασμένα για κίνηση και βαθιά εισπνοή-εκπνοή.

Τέλος, τα απίστευτα απαλά high-quality υφάσματα από 100% άριστης ποιότητας βαμβάκι, με το χαρακτηριστικό άρωμα καθαριότητας της DIRTY LAUNDRY, φτιαγμένα με εμπειρία, έχουν υποστεί πολύπλοκες επεξεργασίες που τα καθιστούν μοναδικά. Σαν εσένα. Τώρα. Εδώ.

Εξερευνήστε τη νέα συλλογή AW21.22 στο DIRTY LAUNDRY e-shop: www.dirtylaundry.gr

Instagram: dirtylaundry.gr

Σημεία πώλησης:

-Flagship Store Άγγελου Μεταξά 18, Γλυφάδα

-ΑTTICA GOLDEN HALL, 3ος Όροφος, Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι -ΝΕΟ

-ΑTTICA CITY LINK, 3ος Όροφος, Aμερικής 4 & Πανεπιστημίου, Αθήνα

-ATTICA THE MALL ATHENS, Ισόγειο, Α.Παπανδρέου 35, Μαρούσι

-ATTICA ΤΣΙΜΙΣΚΗ, Υπόγειο, Τσιμισκή 48-50, Θεσσαλονίκη -ΝΕΟ

Σε επιλεγμένες boutique σε όλη την Ελλάδα.

CAMPAIGN CREDITS:

Creative Director: Κώστας Αγγελετάκης

Φωτογράφος: Γιώργος Καπλανίδης @thisisnotanotheragency

Cinematographer: Ιωάννα Τσουκαλά

Fashion Editor: Alex Petsetakis

Make up: Efi Ramone @Beehive Artists

Hair Styling: Χρύσανθος Σμυρναίος @Beehive Artists

Βοηθός Φωτογράφου: Κατερίνα Γορίτσα

Fashion Assistant: Penelope Hansen

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ