Follow us

Το κοστούμι της Ζενεβιέβ Μαζαρί έκλεψε τις καρδιές μας | Οι εναλλακτικές προτάσεις για να το κάνεις δικό σου

Πίστεψε μας, το κοστούμι της Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι ό,τι λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.

Η  Ζενεβιέβ Μαζαρί σού δείχνει πως να φορέσεις το κοστούμι με τον πιο μοντέρνο τρόπο NDP

Τι παραπάνω μπορούμε να γράψουμε για ένα από τα σύμβολα της γυναικείας χειραφέτησης, που να μην έχει γραφτεί ήδη. Από όταν το γνωρίσαμε στη συλλογή του YSL τη δεκαετία του '60 έως σήμερα, το κοστούμι έχει εξελιχθεί όσο κανένα άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Κάθε σεζόν μεταμορφώνεται στα χέρια των σχεδιαστών με κάποιες εκδοχές του να είναι πιστές στις ανδρικές boxy γραμμές και άλλα να αγκαλιάζουν μοναδικά κάθε γυναικεία καμπύλη. Σε κάθε περίπτωση, το κοστούμι πλέον δεν λείπει από τις εμφανίσεις μας και έχει συνδεθεί με την επαγγελματική μας ζωή. Αποπνέει δυναμισμό, επιβλητικότητα και κομψότητα και οι ιέρειες του στιλ δεν τα αποχωρίζονται από τις ''ινσταγκραμικές'' εμφανίσεις τους: Από τις επίσημες περιστάσεις και τα office looks μέχρι και τα casual outfits του, τα κοστούμια δίνουν το παρών και κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Εμείς, λοιπόν, αναζητώντας το ιδανικό κοστούμι, που ταιριάζει μοναδικά στη σύγχρονη γυναίκα, πέσαμε πάνω στην πρόσφατη εμφάνιση της κριτού και style expert Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί κέντρισε και πάλι το ενδιαφέρον μας | Το κοστούμι που θα θες άμεσα να κάνεις δικό σου

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μάς έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις με rock διάθεση και αξεσουάρ, που θα θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε δικά μας. Αποτελεί ένα style icon, αφού δεν συμβιβάζεται με τίποτα και τείνει να γράφει από την αρχή τους στιλιστικούς κανόνες. Η τελευταία της εμφάνιση, μάλιστα, ήρθε να επαληθεύσει τα παραπάνω. Μπορεί να φοράς μόνο γκρι, μαύρα και nude κοστούμια στις κλασικές tailored σιλουέτες, όμως, η Ζενεβιέβ Μαζαρί θέλει κάτι διαφορετικό -ένα look πιο μοντέρνο, κομμένο και ραμμένο στις απαιτήσεις της σημερινής γυναίκας. Τι έκανε, λοιπόν, με το κλασικό κοστούμι; Η ίδια επέλεξε ένα κοστούμι στην έντονη απόχρωση του μπλε ηλεκτρίκ και σε μία άνετη γραμμή.

Όπως θα δεις και παραπάνω, η Ζενεβιέβ Μαζαρί φόρεσε ένα κοστούμι από τη σειρά REDValentino με σταυρωτό μεσάτο blazer και παντελόνι σε ίσια γραμμή. Η ίδια το συνδύασε με μαύρα πέδιλα από το brand Tsakiris Mallas και καλσόν στην ίδια απόχρωση με το κοστούμι, για να δώσει την edgy πινελιά στο look της.

Ήρθε η ώρα να διαφοροποιήσεις το κλασικό office style σου και πιο πολύ το κοστούμι σου και να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα σχέδιο, που αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα σου και αντανακλά τις σύγχρονες επιδιώξεις.

Get the look

Σομόν κοστούμι (παντελόνι και blazer), H&M

Μπορντό κοστούμι (παντελόνι και blazer), Mango

Γαλάζιο κοστούμι (παντελόνι και blazer), Zara

Platform πέδιλα, Tsakiris Mallas

Platform πέδιλα, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ