Follow us

Θέλεις να φορέσεις την πλεκτή ζακέτα σου όπως όλες οι fashionistas; | Αυτός είναι ο τρόπος

Αντέγραψε το look των fashion influencers.

street style Pixel Formula

Στην κορυφή των τάσεων μόδας φέτος το χειμώνα 2021-2022 βρίσκονται τα πιο cozy και άνετα ρούχα, που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τη χαμηλή θερμοκρασία με στιλ και να δημιουργήσεις τους πιο stylish συνδυασμούς. Ο λόγος για τα knitwear κομμάτια, που είναι φυσικά must have κάθε χειμώνα, ωστόσο φέτος έχουν την τιμητική τους. Πέρα από τα πουλόβερ, τα φορέματα και τις φούστες όμως, υπάρχει ένα ακόμα πλεκτό item, το οποίο πρωταγωνιστεί σε αυτή τη σεζόν.

Ο λόγος για τις πλεκτές ζακέτες που τα τελευταία χρόνια έχουν αγαπήσει πολύ οι fashionistas, οι ηθοποιοί και τα top models. Η Kendall Jenner, η Kaia Gerber, η Katie Holmes και η Bella Hadid έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές με street style εμφανίσεις, στις οποίες πρωταγωνιστούν οι πλεκτές ζακέτες, αποδεικνύοντας τη στιλιστική αξία του συγκεκριμένου item.

Φέτος τον χειμώνα λοιπόν, αξίζει σίγουρα να επενδύσεις σε μία, δύο ή και περισσότερες πλεκτές ζακέτες, οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες στιλιστικά. Ποιος είναι όμως ο συνδυασμός που επιλέγουν οι περισσότερες fashionistas;

Η Νο 1 ζακέτα που σίγουρα χρειάζεται να προσθέσεις στη συλλογή σου είναι η μακριά, πλεκτή ζακέτα που μπορεί να λειτουργήσει και ως πανωφόρι. Το styling trick που σου προτείνουν οι influencers της μόδας είναι να τη συνδυάσεις με ένα πουκάμισο, μία μπλούζα ή ένα ζιβάγκο και να την "κλείσεις” με μία ζώνη. Προτίμησε μία απλή, μονόχρωμη ζώνη ή ακόμα και μία με ιδιαίτερη αγκράφα για ένα ακόμα πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, ακόμα και ένα σχετικά απλό σύνολο με πλεκτή ζακέτα θα αναβαθμιστεί, ενώ η ζώνη θα τονίσει τη μέση σου και θα αναδείξει τη σιλουέτα σου.

Style Inspo - Η απάντηση στην ερώτηση: "Τι να φορέσω σήμερα"

Loading...
Loading...

Οι must have πλεκτές ζακέτες του χειμώνα

Ζακέτα πλεκτή σε φαρδιά γραμμή Toi & Moi

Ριπ πλεκτή ζακέτα Pink Woman

Πλεκτή ζακέτα Zara

Ζακέτα πλεκτή πολύχρωμη Mango

Μακριά πλεκτή ζακέτα attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ