Follow us

Η Ζέτα Μακρυπούλια με tweed σακάκι από το Mango που ταιριάζει τέλεια με τζιν παντελόνι

Plus: Θα μπορούσε να είναι πρωταγωνίστρια της σειράς Gossip Girl.

zeta makripoulia NDP Photo Agency

Το tweed ύφασμα και συγκεκριμένα το tweed σακάκι μετρά πολλές δεκαετίες ζωής, έχει φορεθεί τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες, ενώ με την πάροδο του χρόνου έχει αναδειχθεί ως η επιτομή του στιλ και της φινέτσας. Επίσης, το αγαπά πολύ ο γαλλικός οίκος Chanel, ο οποίος μέσα από τις συλλογές του έχει καταφέρει να μας πείσει για τη στιλιστική του αξία αλλά και να μας δείξει μοντέρνους τρόπους για να το φορέσουμε.

Για τη σεζόν φθινόπωρο - χειμώνας 2021-2022, το tweed σακάκι επανέρχεται στην επικαιρότητα πιο ανανεωμένο από ποτέ. Συγκεκριμένα, οίκοι και brands δημιούργησαν τη χρωματιστή εκδοχή του tweed τζάκετ, αποδεικνύοντας πως ακόμα και ένα τόσο διαχρονικό και κλασικό κομμάτι μπορεί να φορεθεί από γυναίκες διαφορετικών ηλικιών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα πρόσφατο look της Ζέτας Μακρυπούλια στην εκπομπή "Rouk Zouk” που παρουσιάζει. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια συνδύασε ένα τζιν παντελόνι με λευκό t-shirt και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα tweed σακάκι σε πράσινη απόχρωση από τη νέα συλλογή του Mango. Cool και πολύ σύγχρονο, το εν λόγω look θα σε πείσει να επενδύσεις σε ένα tweed σακάκι, το οποίο μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους τους επόμενους μήνες.

Σε περίπτωση που θέλεις να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο trend, τα νέα είναι ευχάριστα αφού στις νέες συλλογές των fashion brands ανακαλύψαμε κάποια πολύ κομψά tweed σακάκια σε αποχρώσεις όπως το μπλε, το πράσινο και το πορτοκαλί που θα σε ενθουσιάσουν.

Το look της Ζέτας Μακρυπούλια

Loading...

Get the Look

Tweed τζάκετ BSB

Tweed σακάκι Zara

Ζακέτα tweed κοντή Mango

Τζάκετ tweed καρό Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ