Follow us

Τα sneakers HOFF έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ανακαλύψτε τη συλλογή με τα δημοφιλή αθλητικά παπούτσια στα καταστήματα Digalakis.

MissBloom TEAM
Courtesy of Hoff Courtesy of Hoff

Το ταξίδι προς την επιτυχία συνεχίζεται για το brand αθλητικών παπουτσιών HOFF, που ιδρύθηκε το 2016 στην Ισπανία. Ο νέος του προορισμός είναι η χώρα μας και οι συλλογές του οίκου Digalakis, ο οποίος αναλαμβάνει να κάνει τις συστάσεις ανάμεσα στο ελληνικό κοινό και τα sneakers που έχουν λατρέψει οι Ισπανοί fashionistas, αλλά και οι λάτρεις της μόδας διεθνώς. Το λανσάρισμά τους στην ελληνική αγορά γίνεται με τα ζευγάρια sneakers της συλλογής Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021, που υπόσχονται να γίνουν και τα δικά σας αγαπημένα.

Τα sneakers HOFF έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Λίγα λόγια για τα HOFF

Η HOFF ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της μόδας το 2016 από την πόλη Έλτσε στην Ισπανία και 5 χρόνια μετά έχει πουλήσει περισσότερα από 350.000 sneakers σε περισσότερες από 70 χώρες, καταφέρνοντας να ξεπερνά κάθε νέα πρόκληση. Αρχικά, απευθυνόταν μόνο στο γυναικείο κοινό, η επιτυχία των σχεδίων της, όμως, δημιούργησε την ανάγκη για αντρικές σειρές, τις οποίες η HOFF ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια γνωρίζοντας ξανά μεγάλη επιτυχία. Το τελευταίο της επίτευγμα είναι τα εγκαίνια της μπουτίκ στην περιοχή Barrio Salamanca της Μαδρίτης (και συγκεκριμένα στην οδό Velazquez  39), η οποία αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα. Είναι ένας δημιουργικός χώρος που προορίζεται, εκτός από πώληση, για τη πραγματοποίηση εργαστηρίων, καλλιτεχνικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Courtesy of Hoff2
Courtesy of Hoff1

Οι συλλογές FW21-22

 Στα λανσαρίσματα της σεζόν περιλαμβάνεται η νέα σειρά αθλητικών παπουτσιών TRIBE, η οποία εμπνέεται από τα απομακρυσμένα μέρη του κόσμου και φιλοξενεί μοντέλα που δανείζονται το όνομά τους από εξωτικά μέρη όπως το Rapa Nui ή  η Papua, ενώ αναμένεται και το επανα-λανσάρισμα της συλλογής που εμπνέεται από εμβληματικές πόλεις, γειτονιές και τοπία του κόσμου, σε νέα σχέδια και πρωτότυπα χρώματα.

Courtesy of Hoff6

Επίσης, το brand μόλις παρουσίασε και τη συνεργασία του με την εταιρεία γυαλιών ηλίου KALEOS, η οποία σχεδίασε ένα μοντέλο για τη HOFF, και αυτή δεν μοιάζει να είναι η τελευταία συνεργασία που έχει προγραμματίσει το brand.

Κάτι περισσότερο από ένα brand με sneakers

H HOFF  δεν είναι μία εταιρεία που αφιερώνει τις προσπάθειές της μόνο στην κατασκευή αθλητικών παπουτσιών, εστιάζει στην επικοινωνία και τη δημιουργική συνεργασία με το κοινό της, την κοινωνική ευθύνη και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Τα εργαστήρια και οι συνεργασίες της με καλλιτέχνες έχουν γίνει συχνό φαινόμενο για τους  followers της στο Instagram, με το εργαστήρι εικονογράφησης που έχει στήσει στη Perrine Honoré στη Βαρκελώνη να αποτελεί ένα καλό δείγμα αυτής της φιλοσοφίας. Η HOFF μετέτρεψε, επίσης, το κατάστημά της στη Μαδρίτη σε γκαλερί τέχνης, δίνοντας τη δυνατότητα σε διαφορετικούς καλλιτέχνες να εκθέσουν τα έργα τους κατά την
Courtesy of Hoff4
Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης. 

Επίσης, οι φιλανθρωπικές δράσεις αποτελούν μέρος της ταυτότητας του brand, με το πρόγραμμα παροχής βοήθειας να απευθύνεται κάθε φορά σε διάφορες ανάγκες που προκύπτουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η δωρεά  1.000 αθλητικών παπουτσιών σε παιδιά που πλήττονται από τη φτώχεια, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό. 

Τέλος, η HOFF έχει φροντίζει να βάλει υψηλούς στόχους αναφορικά με τη βιωσιμότητα και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές. Φετινός στόχος είναι να λανσάρει το βιώσιμο σχέδιο επωνυμία της, ενώ έχει ήδη αποκτήσει το πιστοποιητικό Leather Working Group που πιστοποιεί τη βιώσιμη επεξεργασία του δέρματος.

Courtesy of Hoff5

*Ανακαλύψτε τα sneakers της HOFF στο https://www.digalakis.com/brands/hoff  καθώς και στα καταστήματα DIGALAKIS.

Stores:

Κηφισιά: Παναγίτσας 6

Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5Α

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ