Follow us

Αυτό είναι το αγαπημένο styling trick των influencers για τις ημέρες με πολύ κρύο | Πώς θα το πετύχεις

Η χαμηλή θερμοκρασία δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνεις έκπτωση στο στιλ σου.

street style Pixel Formula

Η θερμοκρασία πέφτει κάθε μέρα και περισσότερο με το κρύο να κάνει την εμφάνιση του και με εμάς να έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να φορέσουμε τα πιο ζεστά και cozy ρούχα της συλλογής μας. Εκτός από τα ζεστά παλτό και τα puffer jackets, τα πλεκτά πουλόβερ, τα κασκόλ και τις μπότες, υπάρχει ένας επιπλέον τρόπος που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τη χαμηλή θερμοκρασία με στιλ.

Ο λόγος για το αγαπημένο styling jack των fashion influencers, δηλαδή το layering. Τα τελευταία χρόνια, οι experts της μόδας έχουν τελειοποιήσει την τέχνη που μας θέλει να δημιουργούμε διαφορετικές στρώσεις από ρούχα σε ένα σύνολο, με στόχο αφενός να ντυθούμε ζεστά και αφετέρου να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά combos.

Πώς θα πετύχεις όμως το σωστό layering;

Ευτυχώς για όλες μας, δεν υπάρχουν κανόνες. Χρειάζεται απλώς να αφήσεις τη στιλιστική σου φαντασία ελεύθερη και να δοκιμάσεις διαφορετικούς συνδυασμούς. Φόρεσε πουκάμισα μέσα από φορέματα, ζιβάγκο ή μπλούζες μέσα από πουκάμισα, μπλούζες με διαφορετικά μήκη, t-shirts μέσα από πουλόβερ. Μπορείς επίσης να πειραματιστείς με διαφορετικές υφές και αποχρώσεις, δημιουργώντας έτσι είτε tone to tone σύνολο είτε color blocking συνδυασμούς. Εκτός από τα ρούχα όμως, το layering μπορεί να επιτευχθεί και με τα πανωφόρια. Για παράδειγμα, μπορείς επάνω από το σακάκι σου να προσθέσεις ένα παλτό ή ένα μπουφάν ή επάνω από το δερμάτινο τζάκετ σου να προσθέσεις μία κάπα.

Τα combos είναι άπειρα και μπορείς να δοκιμάσεις όσα σου αρέσουν και ταιριάζουν με το στιλ σου κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ωστόσο, εάν χρειάζεσαι λίγη περισσότερη βοήθεια, παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποια looks που θα σε εμπνεύσουν.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

5 styling hacks που θα κάνουν το χειμερινό σου στιλ καλύτερο από ποτέ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ