Follow us

Nude Jacket | Η τάση που λατρεύουν οι πιο κομψές γυναίκες

Υπάρχει κάτι πιο πολυτελές από ένα τζάκετ σε cream απόχρωση;

ck jeans

Οι τάσεις για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 έχουν μία ξεκάθαρη glamorous διάθεση. Επιβάλλουν λάμψη, εκκεντρικές λεπτομέρειες και πολύ χρώμα. Παρ΄όλα αυτά, υπάρχουμε και εμείς που δηλώνουμε αιώνια ερωτευμένες με τις ήσυχες ουδέτερες αποχρώσεις. Πρόκειται για εκείνες που αποπνέουν μία αδιαμφισβήτητη κομψότητα, πολυτέλεια και καθαρότητα και δίνουν το παρών στις γκαρνταρόμπες των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη. Από όλα, όμως, τα fashion items στις στιλιστικά ευέλικτες ουδέτερες αποχρώσεις εμείς ξεχωρίζουμε το cream jacket.

Η ουδετερότητά του σου δίνει την ευκαιρία να το εντάξεις με κάθε άλλο σου look, ενώ η puffer εκδοχή του από τη συλλογή Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022 σου προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους και street style vibe σε κάθε σου εμφάνιση. Ειδικά τώρα, που η θερμοκρασία πέφτει σταδιακά όλο και πιο χαμηλά το CK Jeans cream puffer jacket είναι ό,τι χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου.

Η Σάντυ Κοτσαρίδου, aka@ sandy__rose, δημιούργησε το πιο cool outfit, που κάλλιστα θα συναντούσαμε στο street style των πρωτευουσών της μόδας.

Nude Jacket | Η τάση που λατρεύουν οι πιο κομψές γυναίκες

H Σάντυ Κοτσαρίδου έκανε ένα total nude look αποτελούμενο από loose μπεζ παντελόνι, λευκό cropped T-shirt, cream ζιβάγκο και σκουφάκι, chunky αθλητικά παπούτσια, μία cross-body cream τσάντα και το hero piece, το cream puffer jacket. Όλα τα κομμάτια ανήκουν στη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022.

Stylegram

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ