Follow us

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στα πανωφόρια | 5 κομμάτια για να την υιοθετήσεις

Το must have πανωφόρι της σεζόν.

xrisa NDP Photo Agency

Μπορεί οι τάσεις της μόδας που αφορούν τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022 να παρουσιάστηκαν εν μέσω lockdown, ωστόσο οι σχεδιαστές είχαν κοινό στόχο. Να προσφέρουν σε κάθε σύγχρονη γυναίκα όλα τα κομμάτια που θα χρειαστεί για να δημιουργήσει μία γκαρνταρόμπα ανανεωμένη, μοντέρνα και και πρακτική. Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε ένα trend που μας έχει ενθουσιάσει και τραβήξει την προσοχή μας είναι δίχως αμφιβολία τα δερμάτινα πανωφόρια. Αυτόν τον χειμώνα, τα σακάκια και οι καμπαρντίνες που θα φορέσουμε είναι στη δερμάτινη εκδοχή τους, κάνοντας το στιλ μας πιο ιδιαίτερο, πιο ενδιαφέρον.

Αυτή την outerwear τάση υιοθέτησε και η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο Θέατρο Ακάδημος. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά "Οι Άγριες Μέλισσες” δημιούργησε ένα πολύ κομψό look, συνδυάζοντας μία μαύρη, ψηλόμεση παντελόνα με λευκό πουκάμισο και μαύρες γόβες. Αυτό που ξεχωρίσαμε όμως είναι το πανωφόρι που επέλεξε για να ολοκληρώσει την εμφάνιση της, δηλαδή ένα μαύρο, δερμάτινο σακάκι.

Σε περίπτωση που ετοιμάζεις τη shopping list με όλα όσα θέλεις να προσθέσεις στη φθινοπωρινή και χειμερινή συλλογή σου, το δερμάτινο σακάκι αξίζει σίγουρα να βρίσκεται σε μία από τις πρώτες θέσεις. Είναι εξαιρετικά πρακτικό, αφού ταιριάζει με όλα τα χρώματα, με φούστες ή φορέματα, αλλά και με παντελόνια.

Το look της Χρύσας Μιχαλοπούλου στο θέατρο

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στα πανωφόρια | 5 κομμάτια για να την υιοθετήσεις

Get the Look

Δερμάτινο σακάκι H&M

Σακάκι με εφέ δέρματος Toi & Moi

Σακάκι σε εφέ δέρματος Stradivarius

Δερμάτινο blazer H&M

Δερμάτινο τζάκετ Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ