Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το πιο ιδιαίτερο καρό φόρεμα όπως όλες οι fashionistas του Instagram

Η στιλιστική εξέλιξη της Ελένης Μενεγάκη.

eleni menegaki NDP Photo Agency

Ρίχνοντας μία ματιά στις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022 και κυρίως εκείνες που αφορούν τα παπούτσια μπορούμε εύκολα να ξεχωρίσουμε ποιο είναι το πιο hot trend. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα στιλ παπουτσιών που εμφανίστηκε πέρσι και κατάφερε να ενθουσιάσει χιλιάδες γυναίκες. Ο λόγος για τα combat boots, δηλαδή τα μποτάκια με τρακτερωτή σόλα που φορούν όλες οι fashionistas αυτή την περίοδο.

Ακόμα κι αν αυτό το στιλ παπουτσιών σου φαίνεται κάπως edgy για το στιλ σου, μία πρόσφατη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της αποδεικνύει πως μπορείς να τα προσαρμόσεις στο δικό σου στιλ. Με την επιστροφή της παρουσιάστριας στην τηλεόραση και την αλλαγή της τηλεοπτικής της στέγης, η στιλιστική της εξέλιξη είναι εμφανέστατη. Η Ελένη Μενεγάκη γνωρίζει πλέον τι της ταιριάζει και τι όχι, ενώ από τα looks της παρατηρούμε πως καταφέρνει να συνδυάζει το προσωπικό, ladylike στιλ της με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας όπως τα combat μποτάκια.

Ελένη Μενεγάκη | Πόσο έχει αλλάξει το στιλ της με την επιστροφή της στην τηλεόραση

Σε μία από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή μάλιστα, δημιούργησε έναν συνδυασμό που σίγουρα θα ζήλευε ακόμα και η πιο ενημερωμένη fashion expert. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φόρεσε ένα Ralph Lauren midi φόρεμα με έναν ώμο στο πιο ιδιαίτερο καρό μοτίβο, δηλάδη στο vichy σε μαύρο και κόκκινο συνδυασμό και το συνδύασε με ένα ζευγάρι NAK μαύρες μπότες με τρακτερωτή σόλα. Θηλυκό και σύγχρονο, κομψό και ροκ, το σύνολο της Ελένης Μενεγάκης είναι η απόδειξη πως ακόμα και την πιο ιδιαίτερη τάση μπορούμε να την προσθέσουμε στα σύνολα μας. Αρκεί να μη διαστάζουμε να δημιουργήσουμε νέους συνδυασμούς και να πειραματιζόμαστε περισσότερο με το στιλ μας.

Είτε έχεις ήδη στη συλλογή σου είτε θέλεις να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι combat μποτάκια, η δική μας στιλιστική συμβουλή είναι να τα φορέσεις με τα πάντα. Με φορέματα και φούστες, με κοστούμι ή το αγαπημένο σου τζιν, ακόμα και το βραδινό look που θέλεις να φορέσεις με έναν διαφορετικό, λίγο πιο fashion forward τρόπο.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Loading...

Get the Look

Καρό φόρεμα με έναν ώμο Ralph Lauren

Μαύρες μπότες Steve Madden NAK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ