Follow us

Η Hailey Bieber δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο πανωφόρι των Παριζιάνων | Πώς θα το φορέσεις

Το πανωφόρι που δεν αποχωρίζεται το μοντέλο είναι το απόλυτο must της σεζόν.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

"Αγαπώ τα blazers. Πιστεύω πως κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της. Έστω, ένα καλό, tailored blazer”. Αυτά δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη της η Hailey Bieber, το μοντέλο που έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως style icon και να εμπνεύσει με κάθε της νέα εμφάνιση χιλιάδες γυναίκες. Μόνο το 2021, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτησε τη Hailey Bieber να φορά τουλάχιστον 32 διαφορετικά blazers, είτε σε casual είτε formal περιστάσεις. Αγαπά τα κλασικά σχέδια, όπως τα blazers σε αποχρώσεις του γκρι, του μαύρου, του καφέ, blazers με τονισμένους, boxy ώμους ή σε cropped γραμμές, αλλά και τα δερμάτινα blazers που την τρέχουσα σεζόν πρωταγωνιστούν στις τάσεις της μόδας.

Σύμφωνα με τη στιλίστρια της, Maeve Reilly, η Hailey Bieber αγοράζει πολύ συχνά ρούχα από το ανδρικό section των καταστημάτων, αφού εκεί μπορεί να βρει oversized σακάκια, τα οποία είναι η αδυναμία της. Το εν λόγω πανωφόρι που είναι το κομμάτι κλειδί για day to night εμφανίσεις το αγαπούν όμως και "οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη”, δηλαδή οι Παριζιάνες. Οι γυναίκες που μένουν στην πόλη του φωτός αγαπούν ιδιαίτερα το ανδρόγυνο στιλ, το οποίο αναδεικνύει τη θηλυκότητα τους με μοναδικό τρόπο με τα blazers σε XXL μέγεθος να είναι ένα από τα items που τις βοηθούν να πετύχουν τον στόχο τους.

Τα trends της μόδας για τον χειμώνα του 2021 ικανοποιούν αυτή την αγάπη που τρέφει η Hailey Bieber και οι Παριζιάνες στα blazers, αφού το εν λόγω πανωφόρι ανήκει στις κορυφαίες outerwear τάσεις. Σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ και το γκρι, σε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το φούξια, με βάτες ή διακοσμημένο με κεντήματα, δερμάτινο ή tweed, οι επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι άπειρες και όλες τους άκρως εντυπωσιακές.

Το αγαπημένο item της Hailey Bieber

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Style Inspo από τις Γαλλίδες influencers

Loading...
Loading...
Loading...

Get the Look

Κοτλέ σακάκι BSB

Σταυρωτό σακάκι H&M

Σακάκι σε εφέ δέρματος Stradivarius

Σακάκι με κουμπιά και ασορτί ζώνη Pink Woman

Μάλλινο σταυρωτό σακάκι Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ