Follow us

Βανδή, Μπακοδήμου, Στικούδη | Οι εμφανίσεις τους στο όγδοο live του J2US

Τα εντυπωσιακά looks της βραδιάς.

MissBloom TEAM
Βανδή

Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του Just the 2 of Us παρακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου (13/11) οι τηλεθεατές του Alpha.

Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, η παρουσιάστρια του backstage Κατερίνα Στικούδη, αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής- Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτης Φασουλής, ήταν εκεί για να δουν τα performances των ζευγαριών και όσα είχαν ετοιμάσει για αυτή την εβδομάδα.

Τι επέλεξαν να φορέσουν

Η πάντα εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη φόρεσε ένα μίνι Christina Zafeiriou Couture στράπλες μπλε φόρεμα σε απόχρωση royal blue, το οποίο συνδύασε με λαμπερά Helenadia σκουλαρίκια, MetronGold δαχτυλίδια και μαύρα ψηλοτάκουνα Shoessante παπούτσια. Την εμφάνισή της επιμελήθηκε η στιλίστρια Φιλίτσα Νικολαΐδη, ενώ τα μαλλιά της η Αγγελική Κανδυλάκη και το μακιγιάζ της η Καίτη Κουτσογιανακοπούλου.

Loading...

Loading...

Loading...
Loading...

Περνώντας στην κριτική επιτροπή, μια ακόμη hot εμφάνιση έκανε η Δέσποινα Βανδή η οποία ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της με ένα ροζ μίνι Soho Soho Boutique φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ. Η στιλίστριά της Έλενα Βαζούρα, ανέλαβε για ακόμη μια φορά το look της, το οποίο ολοκλήρωσε με κομψά σκουλαρίκια.

Ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης δημιούργησε μια πολύ όμορφη με vintage vibes αλογοουρά και η Βάσω Νακοπούλου επιμελήθηκε το signature μακιγιάζ της με nude χείλη και έμφαση στο βλέμμα.

Βανδή, Μπακοδήμου, Στικούδη | Οι εμφανίσεις τους στο όγδοο live του J2US
Loading...

Η Μαρία Μπακοδήμου επένδυσε στη δύναμη του glitter επιλέγοντας ένα μίνι ασημί one shoulder φόρεμα σε στενή γραμμή. Δεν παρέλειψε να δώσει ένα ακόμη glam touch με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ενώ διατήρησε σε πιο "ήσυχους" τόνους το μακιγιάζ της, με έμφαση στα μάτια.

Μαρία Μπακοδήμου
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ