Follow us

Style inspo | O Γιώργος Καράβας φωτογραφίζεται για τη χειμερινή συλλογή της G-Star

Ο Γιώργος Καράβας είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για τη συλλογή Α/W '21 της G-Star.

Πώς θα ντύσεις το αγόρι σου σαν τον Γιώργο Καράβα Courtesy of G-Star

Οι περισσότεροι άντρες θα λέγαμε πως είναι τσακωμένοι με τη μόδα, δεν νοιάζονται ιδιαίτερα για το στιλ και βλέπουν μόνο την πρακτικότητα στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Ανάμεσα τους, όμως, πάντα θα ξεχωρίζουν εκείνοι που επενδύουν χρόνο στην εμφάνιση τους, εκφράζοντας τον χαρακτήρα τους μέσα από το styling. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Καράβας, το μοντέλο που γνωρίσαμε ως coach μέσα από το ''Greece's Next Top Model'' και τώρα είναι ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας της G-Star -κάτι που δεν μας κάνει εντύπωση αφού το στιλ του είναι πράγματι αξιοθαύμαστο. Αν, λοιπόν, επιθυμείς το αγόρι σου να αποκτήσει παρόμοιο στιλ με τον Γιώργο Καράβα, τότε σου έχουμε τον τρόπο: αναζήτησε τη συλλογή G-Star και διάλεξε για το αγόρι σου τα κομμάτια που φοράει ο γοητευτικός πρωταγωνιστής του brand, και σού έχουμε παρακάτω.

Get the look | Ο Γιώργος Καράβας μοιράζει στιλιστικά μαθήματα

Ο Γιώργος Καράβας μέσα από τη καριέρα του ως μοντέλο και τη μοναδική του στιλιστική ματιά επιλέχθηκε ως το πρόσωπο της καμπάνιας για την ανδρική συλλογή A/W '21 της G-Star, ένα brand συνώνυμο με την πρωτοπορία και τη βιωσιμότητα. Στο sustainability η G-Star ακολουθεί μια 360 προσέγγιση που ξεκινά από το δίκαιο εργασιακό περιβάλλον, συνεχίζει με την υπεύθυνη χρήση υλικών και την ελαχιστοποίηση σπατάλης φυσικών πόρων και ολοκληρώνεται με το φιλανθρωπικό έργο του GSDR Foundation που ιδρύθηκε το 2007 από την G-Star. Έτσι η G-Star δεσμεύεται στην αποκλειστική χρήση βιώσιμων λύσεων για το μέλλον της μόδας και του περιβάλλοντος.

Στις φωτογραφίες της καμπάνιας με τον Γιώργο Καράβα, λοιπόν, συναντάμε εκσυγχρονισμένα μέσω του sustainability archive κομμάτια του brand. Τα key pieces για τη σεζόν F/W '21 είναι denim πιστοποιημένα από τον οργανισμό Cradle to Cradle, που χρησιμοποιούν φυσικούς τρόπους βαφής, μη χημικούς για τον πλανήτη και sustainable βαμβάκι. Η ανδρική σειρά περιλαμβάνει ανανεωμένα διαχρονικά denim styles όπως το Grip 3D Relaxed Tapered, το 3301 3D Slim και το all time classic A-Staq. Τι φοράει, όμως, ο Γιώργος Καράβας;

Look No.1

Ο Γιώργος Καράβας φορώντας ένα denim πανωφόρι και το Worker chino relaxed

Style inspo | O Γιώργος Καράβας φωτογραφίζεται για τη χειμερινή συλλογή της G-Star

Look No.2

Ο Γιώργος Καράβας φορώντας ένα μπλε πουκάμισο και το G-Star Raw Grip 3D παντελόνι.

Courtesy of G-Star3

Look No.3

Ο Γιώργιος Καράβας φορώντας ένα loose denim παντελόνι και το Check overshirt jacket.

Courtesy of G-Star2

Κεντρική διάθεση SPORT AND FASHION FREEDOM 212 00 03 710

Βρες τη συλλογή στα:

r-shop.gr

projectshops.gr

jeanious.gr

duomo.gr

hionidis.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ