Follow us

Σκέφτεσαι να αγοράσεις μία κιλότ; | Φόρεσε την όπως η Ευγενία Σαμαρά

Η fashion αγορά που αξίζει να κάνεις φέτος τον χειμώνα.

eugenia samara NDP Photo Agency

Δίχως αμφιβολία, όταν αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις για να δημιουργήσεις ένα σύνολο που θα είναι κατάλληλο για day to night εμφανίσεις, το αγαπημένο σου τζιν ή το μαύρο παντελόνι είναι οι πρώτες σκέψεις που θα κάνεις. Φέτος τον χειμώνα, ωστόσο, υπάρχει ένα στιλ παντελονιού που κυριαρχεί στις τάσεις της μόδας και έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των fashionistas. Ο λόγος για το μαύρο δερμάτινο παντελόνι, που λειτουργεί ως update του κλασικού σχεδίου.

Οι fashion experts όπως έχουν ακόμα μία αδυναμία την τρέχουσα σεζόν και αυτή είναι οι δερμάτινες κιλότ. Πρόκειται για ένα παντελόνι, πολύ ιδιαίτερο, το οποίο ταιριάζει σε διαφορετικούς σωματότυπους. Μπορείς μάλιστα να το φορέσεις τόσο σε casual chic περιστάσεις όσο και σε κάποια βραδινή έξοδο. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι λίγη περισσότερη στιλιστική έμπνευση, το look της Ευγενίας Σαμαρά θα σε εμπνεύσει.

7 Ελληνίδες celebrities προτείνουν πώς να ντυθείς στο γραφείο την εβδομάδα που ξεκινά

Η ηθοποιός που ξεχωρίζει με το στιλ και την αισθητική της βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η φίλη της, Ζέτα Μακρυπούλια, "Rouk Zouk”, και φόρεσε ένα σύνολο που αξίζει να αντιγράψεις. Συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά συνδύασε μία μαύρη κιλότ με μπλούζα ζιβάγκο σε πετρόλ απόχρωση και ολοκλήρωσε το χειμερινό της σύνολο με ένα ζευγάρι μαύρες, knee length μπότες που είναι ένα από τα must have του φετινού χειμώνα. Το look της είναι πολύ σύγχρονο, ιδανικό για την τρέχουσα περίοδο, ενώ θα μας έπεισε πως αξίζει να επενδύσουμε σε -τουλάχιστον- μία μαύρη κιλότ.

Πώς θα επιλέξεις σωστά ποιο πανωφόρι θα φορέσεις ανάλογα με τη θερμοκρασία

Όσον αφορά στα παπούτσια, οι επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι ποικίλες, ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση. Για μία casual εμφάνιση, τα sneakers, τα αρβυλάκια, τα loafers και τα combat boots είναι σίγουρα must, ενώ για μία formal περίσταση, οι αγαπημένες σου γόβες ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες θα αναβαθμίσουν το look σου.

Το look της Ευγενίας Σαμαρά

Loading...

Get the Look

Βελούδινο τοπ με φουσκωτά μανίκια BSB

Ζιπ κιλότ με όψη δέρματος Zara

Μαύρες μπότες Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ