Βρήκαμε το φόρεμα που μπορείς να το φορέσεις και ως τοπ

Οι συνδυασμοί που θα σε αναδείξουν σε πραγματική fashionista.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Βασικός στόχος του styling είναι να μπορεί να εξελίσσει το ντύσιμο μας και να μας προσφέρει τρόπους να αξιοποιήσουμε στο έπακρο όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Συνδυασμοί, συμβουλές και έξυπνα hacks είναι αυτά που αναζητούμε πάντα και βρήκαμε το ιδανικό φόρεμα για τα εφαρμόσουμε.

Ο λόγος για το μπεζ shirt dress, που θα βρεις στη συλλογή Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022 και δεν θα σταματάς να το φοράς. Η απόχρωση του είναι στιλιστικά ευέλικτη και μπορείς να το συνδυάσεις με κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, ενώ η αισθητική του το κάνει ιδανικό για την καθημερινότητα σου.

Η fashion editor του MissBloom, aka @margaritabboo, μας δείχνει τους πιο έξυπνους τρόπους για να αξιοποιήσουμε όλες τις στιλιστικές δυνατότητες του.

Η fashion lover το συνδύασε με ένα denim jacket για περισσότερη ζεστασιά και πρόσθεσε τη ζώνη του φορέματος του shirt dress από πάνω δίνοντας περισσότερη έμφαση στη σιλουέτα της. Η ίδια ολοκλήρωσε το look με μία crossbody τσάντα σε cream απόχρωση και combat μποτάκια, που θα βρεις στη συλλογή Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022.

Η ίδια έπειτα πρόσθεσε και ένα στενό jean από κάτω κάνοντας το φόρεμα ένα μακρύ τοπ. Το layering πήγε σε άλλο επίπεδο.

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.