Follow us

Ring combos | Η τάση με τα δαχτυλίδια που έχουμε ερωτευτεί

Τα χειροποίητα δαχτυλίδια από την Ιταλία που τα βλέπουμε και δεν μπορούμε να αντισταθούμε.

MissBloom TEAM
ring

Τα κοσμήματα δεν είναι απλώς ένα στολίδι. Είναι εξίσου σημαντικά με τα ρούχα μας. Μπορούν όχι απλώς να αναδείξουν μια εμφάνιση, αλλά να της δώσουν ταυτότητα και χαρακτήρα. Γι’ αυτό δεν πρέπει να τα αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα. Είναι αυτά που καθορίζουν το στυλ μας και βάζουν αυτή την ιδιαίτερη πινελιά σε κάθε outfit, μετατρέποντάς το από βαρετό σε κάτι ενδιαφέρον. Είναι η απόδειξη στη φράση ότι "η λεπτομέρεια είναι που μετράει”. Σύνθημά μας λοιπόν είναι "Ποτέ μη φύγεις από το σπίτι χωρίς κοσμήματα”.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε πάθει έναν εθισμό με τα δαχτυλίδια. Γιατί εκτός ότι αναδεικνύουν ένα όμορφο μανικιούρ, δίνουν αυτή τη δόση κομψότητας που χρειαζόμαστε χωρίς να το "φωνάζουν”. Ομορφαίνουν τα άκρα μας και δίνουν λάμψη σε κάθε κίνηση του χεριού μας. Και γι’ αυτό ακριβώς δε μας φτάνει μόνο ένα! Κάνε layering βάζοντας πολλά μαζί ή combos συνδυάζοντας διάφορα δαχτυλίδια και στα δύο χέρια. Άλλωστε, το "more is more” είναι η απόλυτη τάση της εποχής όσον αφορά τα κοσμήματα, οπότε μη φοβηθείς να βάλεις και ένα και δύο και τρία και περισσότερα αν θες. Αν μπορούσαμε να σου δώσουμε μια συμβουλή είναι να πάντα να κρατάς τις ισορροπίες, συνδυάζοντάς τα δαχτυλίδια αρμονικά και χωρίς υπερβολές.

Όμορφα και πολύ elegant δαχτυλίδια βρήκαμε στο Alisia, ένα brand με χειροποίητα κοσμήματα από την Ιταλία που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα για να μας φέρει λίγο ιταλικό αέρα στις εμφανίσεις μας. Κάθε κομμάτι φτιάχνεται στο χέρι με αγάπη και φροντίδα από μια οικογένεια στην Ιταλία. Το βασικό υλικό τους είναι το ασήμι 925 και για να πετύχουν το χρυσό χρώμα κάνουν επιχρύσωση με 24 καρατίων. Παρόλο που τα σχέδιά τους είναι minimal, κάνουν τη διαφορά. Είναι από τα κοσμήματα που μπορούμε να φοράμε non stop, πρωί-βράδυ με κάθε outfit, καθώς μπορούν να συνοδεύσουν πολλά διαφορετικά στυλ.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικούς από τους πιο όμορφους συνδυασμούς δαχτυλιδιών που έχουν κάνει και έχουμε ερωτευτεί και είμαστε σίγουρες ότι θα λατρέψεις και εσύ:

Ring combos | Η τάση με τα δαχτυλίδια που έχουμε ερωτευτεί

Βρες όλα τα δαχτυλίδια

ring

Βρες όλα τα δαχτυλίδια

ring

Βρες όλα τα δαχτυλίδια

ring

Βρες όλα τα δαχτυλίδια

ring

Βρες όλα τα δαχτυλίδια

ring

Βρες όλα τα δαχτυλίδια

Βρες όλα τα δαχτυλίδια του Alisia και κάνε τους δικούς σου μοναδικούς συνδυασμούς.

Τα κοσμήματα εκτός από το e-shop, θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα, καθώς και στο φυσικό κατάστημα Athanasios Vellios, που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας Alisia στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

INFO:

Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάνη, Λαμία, ΤΚ 35100

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ