Follow us

Dr. Martens | Τα αγαπημένα σου μποτάκια ανανεώνονται και γίνονται πιο cool και άνετα

Η νέα ανάλαφρη σόλα της Dr. Martens ήρθε για να αναστατώσει την ήδη υπάρχουσα platforms συλλογή.

Dr. Martens | Τα αγαπημένα σου μποτάκια ανανεώνονται και γίνονται πιο cool και άνετα Courtesy of Dr. Martens

Μπορεί να κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά πριν έξι δεκαετίες, παρ' όλα αυτά αποτελούν τα must haves του καθημερινού styling μας και είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Δεν έχουν "ταμπελάκι'' για συγκεκριμένη σεζόν, δεν ανήκουν μοναχά σε μία αισθητική και δεν αξιοποιούνται μόνο στο casual dress code. Έχουν συνδεθεί με το off duty style των supermodels και δίνουν το παρών στο street style ανεξάρτητα από τις τάσεις. Ο λόγος για τα εμβληματικά μποτάκια Dr. Martens που φορέσαμε ως έφηβες και θα φορέσουμε ξανά σήμερα στην πιο ανανεωμένη, άνετη και stylish εκδοχή τους.

Quad Neoteric | Η νέα συλλογή μάς συστήνει το fresh look της πιο διάσημης μπότας

Η νέα συλλογή Quad Neoteric είναι φτιαγμένη για τους γενναίους στο στιλ και για όσους αγαπούν τα ύψη. Οι χαρακτηριστικές σόλες της DOC επανασχεδιάστηκαν για την επόμενη γενιά και τη μεθεπόμενη. Με μία πανύψηλη platform σόλα δύο μερών, η συλλογή Quad Neoteric προτείνει statement μποτάκια για ένα bold στιλ που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας.

Dr. Martens | Τα αγαπημένα σου μποτάκια ανανεώνονται και γίνονται πιο cool και άνετα

Τα μποτάκια Audrick 8-eye και τα Audrick Chelsea boots έχουν μία εντυπωσιακή 1,9 ιντσών Quad Neoteric σόλα, με τις εντυπωσιακές τραχιές αυλακώσεις, ενώ ανάμεσά τους υπάρχει και η ελαφριά ενδιάμεση σόλα EVA. Κάθε σχέδιο διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη SoftWair εσωτερική σόλα, για μεγαλύτερη άνεση. Ελαφριά κατασκευή αιχμής, που παραμένει πιστή στις κλασικές σιλουέτες που μας έχει συνηθίσει η DOC.

Dr Martens

Τα DM μποτάκια είναι σε πλήρη ένταση — χωρίς συμβιβασμούς. Κατασκευασμένα με ελαστικό δέρμα Nappa Lux, η συλλογή Quad Neoteric είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, με όλα τα σημάδια του πυρήνα της μάρκας. Με τη χαρακτηριστική τους κίτρινη βελονιά, την αυλακωτή σόλα και την καθαρή γραμμή στη σιλουέτα, τα DOC boots αποτελούν ένα διαχρονικό παπούτσι που εξελίχθηκε σε βασικό κομμάτι του street style και ήρθε να δώσει δυναμικό παρόν στις καθημερινές μας εξόδους!

Η νέα συλλογή της Dr. Martens είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ