Follow us

Ετοιμάζεσαι για ταξίδι στο εξωτερικό; | Τα looks που σου προτείνουν οι celebrities

Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι για το πακετάρισμα της βαλίτσας.

Ετοιμάζεσαι για ταξίδι στο εξωτερικό; | Τα looks που σου προτείνουν οι celebrities Pixel Formula

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα η διάθεση μας αλλάζει, μπαίνουμε σε ένα πιο ανάλαφρο κλίμα, αποκτούμε ένα εορταστικό vibe καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Παράλληλα με τους στολισμούς και τις διακοσμήσεις, κανονίζουμε και το εορταστικό πρόγραμμα. Ανάμεσα τους βρίσκονται οι άδειες από τη δουλειά, οι μικρές εκδρομές και τα μεγάλα ταξίδια. Είμαστε σίγουρες πως φέτος θα έχεις κανονίσει να ξεφύγεις για λίγο από την φρενίτιδα της καθημερινότητας αλλά και τους γρήγορους ρυθμούς στην πόλη. Ίσως επισκεφθείς έναν ορεινό προορισμό. Ίσως πετάξεις μακριά σε μία άλλη χώρα για να εξερευνήσεις τον πολιτισμό και την ιστορία της. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείς τα καταλληλα σύνολα, εκείνα που πληρούν τις προϋποθέσεις τόσο των καιρικών συνθηκών όσο και του dress code της περίστασης. Για αυτό και είναι απαραίτητη η ανάλογη στιλιστική έμπνευση.

Τα looks των celebrities που είναι ιδανικά για το ταξίδι σου

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρλεθόν η έμπνευση μπορεί να βρεθεί και να αντληθεί από παντού, ωστόσο, εμείς σήμερα την ανακαλύψαμε στους προσωπικούς λογαριασμούς των Ελληνίδων celebrities. Οι Αθηνά Οικονομάκου, Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκαν πρόσφατα σε διαφορετικά ταξίδια στο εξωτερικό για να απολαύσουν μικρά διαλείμματα σε υπέροχους προορισμούς. Οι ίδιες φρόντισαν να απαθανατίσουν τα καλύτερα σύνολα τους και να τα μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Από όλα τα Instagram posts εμείς ξεχωρίσαμε εκείνα που θα σου προσφέρουν έμπνευση για να δημιουργήσεις τα κατάλληλα σύνολα για το ταξίδι σου. Παρακάτω θα βρεις τόσο casual όσο και πιο fancy looks, έτσι ώστε να έχεις μαζί σου ένα outfit για κάθε περίσταση. Plus, αποτελούνται από κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και μπορείς εύκολα να αναδημιουργήσεις. Άλλωστε, δεν ξέρεις ποτέ τι θα προκύψει σε ένα ταξίδι, για αυτό καλό είναι να είσαι πάντα προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο.

Συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε τις προτάσεις των Ελληνίδων fashionistas.

-Αθηνά Οικονομάκου

Loading...
Loading...

-Κατερίνα Καινούργιου

Loading...
Loading...

- Σταματίνα Τσιμτσιλή

Loading...
Loading...

-Τόνια Σωτηροπούλου

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ