Follow us

Love Cashmere | Τα must have αξεσουάρ του χειμώνα μέσα από τη νέα συλλογή της Calzedonia

Plus : Η Minime και η Mum-to-be συλλογές θα σε ενθουσιάσουν.

calzedonia Courtesy of Calzedonia

Η Calzedonia υποδέχεται τη νέα σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή με την κυκλοφορία της ολοκαίνουργιας συλλογής της για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Η "Love Cashmere” συλλογή της Calzedonia έχει δημιουργηθεί από cashmere, το ιδιαίτερα ζεστό νήμα συνδυάζει την extra comfy και απαλή αισθητική σε καλσόν, κάλτσες και κολάν που θα ευχαριστηθείς να φοράς φέτος τον χειμώνα.

Love Cashmere | Τα must have αξεσουάρ του χειμώνα μέσα από τη νέα συλλογή της Calzedonia

#Καλσόν

Τα καλσόν είναι το απόλυτο αξεσουάρ του χειμώνα και φέτος θα αναδειχθεί και στο αγαπημένο σου. Η νέα συλλογή της Calzedonia σού προσφέρει μεγάλη ποικιλία από καλσόν σε υφασμένα, με ριμπ υφή και με καρό 3-D diamond εφέ και διάτρητα σχέδια που δημιουργούν το εφέ δαντέλας, τα οποία πρόκειται να ευχαριστηθείς φέτος τον χειμώνα. Ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ μάλιστα, μπορείς να επιλέξεις και την ανάλογη απόχρωση σε καλσόν. Συγκεκριμένα, η Calzedonia δημιούργησε καλσόν σε αποχρώσεις όπως το μαύρο, το λευκό, το grey mélange, ενώ για τις πιο glam, βραδινές εμφανίσεις σου μπορείς να επιλέξεις το αστραφτερό καλσόν με ριμπ υφή που θα κάνει τα looks σου ακόμα πιο ξεχωριστά.

calzedonia

#Κολάν

Τα κολάν είναι ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αφού σου προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις looks για κάθε στιγμή της ημέρας. Η Calzedonia έχει προνοήσει ώστε να σου προσφέρει τα must have κολάν για την σεζόν μέσα από τη loungewear capsule συλλογή. Σε αυτή θα βρεις, το skinny που αγκαλιάζει τη σιλουέτα με τον πιο θηλυκό τρόπο, τα flare κολάν που είναι ελαφρώς καμπάνα στο τελείωμα τους και τα joggers που είναι τονίζουν περισσότερο τον αστράγαλο. Το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί και για τα τρία σχέδια της loungerwear capsule συλλογής είναι το cashmere, ενώ το κορδόνι στη μέση αποδεικνύεται πολύ πρακτικό αφού κάνει τα κολάν να εφαρμόζουν τέλεια σε κάθε σιλουέτα. Θα τα βρεις μάλιστα σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις, classic jet black, natural mélange, medium grey mélange και green.

calzedonia

calzedonia

#Mini Me

Εάν είσαι μαμά μίας μικρής fashionista, η Minime συλλογή της Calzedonia θα κάνει πολύ χαρούμενη τόσο εσένα όσο και την κόρη σου. Σε αυτή θα βρεις άνετα κολάν και joggers σε τρεις διαφορετικές χρωματικές παλέτες ώστε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας.

#MumToBe

Σε περίπτωση όμως που είσαι στην ομορφότερη περίοδο της ζωής σου, δηλαδή εκείνη της εγκυμοσύνης, η Mum To Be συλλογή είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Η Calzedonia δημιούργησε κολάν εγκυμοσύνης από cashmere , τα οποία έχουν ελαστική και βαμβακερή φάσα, η οποία αγκαλιάζει την περιοχή της κοιλιάς όσο εκείνη μεγαλώνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου. Η Calzedonia υπόσχεται πώς θα τα λατρέψεις και εμείς συμφωνούμε απόλυτα.

calzedonia

Δες εδώ την καμπάνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ