Follow us

Τα western boots επέστρεψαν και αυτό το ζευγάρι από το Zara είναι η αγορά που αξίζει να κάνεις

Τις έχουν αγαπήσει ήδη τα top models και οι celebrities.

street style Pixel Formula

Υπάρχουν κάποιες τάσεις που έρχονται και φεύγουν συνεχώς στην επικαιρότητα της μόδας. Υπάρχουν και εκείνες που κάνουν την εμφάνιση τους για μία ή δύο σεζόν, μόνο για να εξαφανιστούν λίγο αργότερα. Η πιο ξεχωριστή κατηγορία όμως είναι εκείνα τα trends που έχουν μία διαχρονική και διακριτική θέση στον κόσμο της μόδας και του styling. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το western style που εδώ και δεκαετίες απασχολεί σχεδιαστές και fashionistas, κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε τον τρόπο για να προσθέσουμε vibes "άγριας δύσης” στα σύνολα μας.

10 influencers που αποδεικνύουν πως οι τάσεις της μόδας ταιριάζουν σε όλα τα σώματα

Ο πιο κομψός και safe τρόπος είναι να επενδύσεις στο item που αγαπούν περισσότερο από όλα οι fashion experts αλλά και οι celebrities όπως η Kendall Jenner, η Bella Hadid και η Jennifer Lopez, το οποίο μάλιστα υπάρχει πάντα σχεδόν σε όλες τις νέες συλλογές των brands. Αναφέρομαι στα western μποτάκια που για ακόμα μία σεζόν έδωσαν το παρόν σε συλλογές όπως εκείνη του Zara.

Πώς θα επιλέξεις σωστά ποιο πανωφόρι θα φορέσεις ανάλογα με τη θερμοκρασία

Ρίχνοντας μία ματιά στη συλλογή παπουτσιών του high street brand, ξεχωρίσαμε ένα πολύ κομψό ζευγάρι western boots, το οποίο αξίζει να προσθέσεις στη χειμερινή σου συλλογή. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μαύρο ζευγάρι ankle boots με western αισθητική που θα αντικαταστήσουν τα κλασικά μαύρα μποτάκια σου. Ταιριάζουν μάλιστα με τα πάντα, δηλαδή τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες ή φορέματα, ώστε να ευχαριστηθείς να τα φοράς όλη τη σεζόν.

Editor's Picks

Τα western boots επέστρεψαν και αυτό το ζευγάρι από το Zara είναι η αγορά που αξίζει να κάνεις
Δερμάτινο cowboy μποτάκι Zara

Βρες το εδώ.

13 Zara κομμάτια που θα σε αναδείξουν ως party queen σε όλα τα χριστουγεννιάτικα πάρτι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ