Follow us

Το βραδινό look της Δούκισσας Νομικού ή το casual chic της Φαίης Σκορδά | Πώς θα φορέσεις το λευκό κοστούμι

Ποιο look προτιμάς;

skorda - nomikou NDP Photo Agency

Το κοστούμι είναι ο ορισμός του power dressing, αναδεικνύει τη θηλυκότητα μας και πλέον μπορούμε να το φορέσουμε με διάφορους τρόπους, casual ή formal. Εκτός από το κλασικό και διαχρονικό μαύρο κοστούμι όμως, τα τελευταία χρόνια κυριαρχούν στον κόσμο της μόδας τα κοστούμια σε έντονα χρώματα αλλά και σε μία άλλη, εξίσου stylish, απόχρωση, που είναι το λευκό.

5 φρέσκοι τρόποι για να προσθέσεις τα animal prints στο χειμερινό ντύσιμο σου

Το λευκό κοστούμι είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις ενώ φέτος τον χειμώνα, βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές που κάνουν συχνά οι celebrities. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Φαίη Σκορδά και η Δούκισσα Νομικού, οι οποίες αποδεικνύουν πως το λευκό κοστούμι ταιριάζει με τα πάντα.

Το look της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού ακολούθησε μία πιο formal προσέγγιση στην εμφάνιση της με λευκό κοστούμι. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα που αποτελείται από μεσάτο σακάκι και λευκό boot cut παντελόνι σε flare γραμμή και στο τελείωμα του οποίου υπάρχει διακριτική δαντέλα. Το συνδύασε με μπεζ κροπ τοπ, μαύρες γόβες και τσάντα. Ολοκλήρωσε τη βραδινή εμφάνιση της με διακριτικά κοσμήματα.

Το look της είναι πολύ θηλυκό και ιδανικό για βραδινή έξοδο, δείπνο ή επίσκεψη σε μουσική/θεατρική παράσταση.

Loading...

Το look της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά προτίμησε να φορέσει το λευκό κοστούμι της με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα κοστούμι σε loose γραμμή και το συνδύασε με λευκό ζιβάγκο και μαύρα loafers σε ένα look που είναι ιδανικό για το γραφείο ή για περιστάσεις που θέλεις να φορέσεις ένα casual chic και προσεγμένο σύνολο.

Loading...

Styling Tips

Αυτό που σου προτείνουμε να κρατήσεις από τις παραπάνω εμφανίσεις είναι αφενός πως αξίζει να επενδύσεις σε ένα λευκό κοστούμι και αφετέρου πως ένα co-ord σύνολο μπορεί να μετατραπεί από casual σε formal, όταν πειραματίζεσαι με διαφορετικό styling.

Με φορέματα ή παντελόνια; | Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τα μποτάκια που ταιριάζουν με τα πάντα

Tik Tok Styling Hack | Πώς μπορείς να φορέσεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα τον χειμώνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ