Follow us

Η προσθήκη που αξίζει να κάνεις στη γκαρνταρόμπα σου για να ντύνεσαι πιο γρήγορα κάθε πρωί

Ο κόσμος της μόδας έχει την απάντηση σε κάθε στιλιστικό δίλημμα.

street style Pixel Formula

Ένας από τους λόγους, για τους οποίους λατρεύουμε τόσο πολύ τον κόσμο της μόδας είναι επειδή πάντα, καταφέρνει να μας προσφέρει την απάντηση που χρειαζόμαστε σε κάθε πιθανό στιλιστικό δίλημμα. Όποια κι αν είναι η περίσταση ή η διάθεση μας, όποιο στιλ κι αν θέλουμε να πετύχουμε, πάντα θα υπάρχει μία λύση που θα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Τις τελευταίες σεζόν μάλιστα, οι σχεδιαστές έχουν στρέψει την προσοχή τους στα co-ords ή two pieces. Τον συνδυασμό δηλαδή δύο κομματιών που μαζί δημιουργούν ένα σύνολο και έχουν έναν στόχο. Να σε βοηθήσουν να ντύνεσαι εύκολα και γρήγορα καθημερινά, είτε θέλεις να δημιουργήσεις ένα casual είτε ένα formal σύνολο. Τα co-ords έγιναν ιδιαίτερα αγαπητά από τις γυναίκες την περίοδο του lockdown με τα σετ φόρμας ή τα knitwear σύνολα που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα να βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές. Οι σχεδιαστές και τα brands υπάκουσαν σε αυτή την ανάγκη των γυναικών για γρήγορο ντύσιμο που δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling ή χρόνο μπροστά στον καθρέφτη και δημιουργήσαν διαφορετικά co-ords.

Παντελόνια με μπλούζες φούτερ, παντελόνια με σακάκια ή ζακέτες, φούστες με μπλούζες ή σακάκια σε ίδιο χρώμα ή μοτίβο είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις εάν θέλεις να ντύνεσαι πιο γρήγορα στην καθημερινότητα σου. Αυτός ο συνδυασμός σε βοηθά να κάνεις οικονομία χρόνου, αφού αρκεί να συνδυάσεις το εν λόγω co-ord με ένα πουκάμισο/πουλόβερ/μπλούζα και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις την ημέρα σου.

Τα looks που θα σε πείσουν

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ