Follow us

Δεν σου αρέσουν οι παγιέτες; | Αυτό το metallic φόρεμα από Zara θα σε ενθουσιάσει

Υποδέξου την εορταστική περίοδο με τον πιο glam τρόπο.

party dress Courtesy of Zara

"It's the most wonderful time of the year" ερμηνεύει ο Andy Williams σε ένα από τα πιο διάσημα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η περίοδος των γιορτών πλησιάζει με εμάς να είμαστε ενθουσιασμένες για τα ρεβεγιόν και τα πάρτι, στα οποία θα παρευρεθούμε. Εάν υπάρχει κάτι που κάνει τον ενθουσιασμό μας μεγαλύτερο είναι οι νέες συλλογές των brands για τα Χριστούγεννα. Σε αυτές θα βρεις όλα τα κομμάτια για να δημιουργήσεις τις πιο glam και sparkly εμφανίσεις.

Τι γίνεται όμως όταν δεν είσαι fan της παγιέτας; Ευτυχώς για όλες μας, ο κόσμος της μόδας έχει τη λύση για κάθε στιλιστικό δίλημμα. Ρίχνοντας μία ματιά στη νέα συλλογή του Zara, ξεχωρίσαμε ένα mini φόρεμα σε ασημί metallic υφή που θα σε κάνει να λάμψεις σε όποιο χριστουγεννιάτικο πάρτι κι αν παρευρεθείς.

Styling Tips

Το ενδιαφέρον με το εν λόγω φόρεμα είναι πως μπορείς να το φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ. Εάν θέλεις να πετύχεις ένα cool αποτέλεσμα, φόρεσε το με μαύρο οπάκ καλσόν και chunky loafers. Σε περίπτωση που προτιμάς ένα πιο θηλυκό αποτέλεσμα, οι κλασικές μαύρες γόβες ή τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι η ιδανικές επιλογές παπουτσιών. Εάν όμως είσαι fan των λαμπερών, glam εμφανίσεων, σού προτείνουμε να τολμήσεις να συνδυάσεις το φόρεμα σου με ένα καλσόν διακοσμημένο με μικρά στρας και είναι σίγουρο πως θα αναδειχθείς η απόλυτη party queen.

Το must have φόρεμα για τις γιορτές

Δεν σου αρέσουν οι παγιέτες; | Αυτό το metallic φόρεμα από Zara θα σε ενθουσιάσει
Metallic dress Zara

Βρες το εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ