Follow us

FEEL YOU | Η νέα καμπάνια της UGG τιμά τη μοναδικότητα με πρωταγωνιστές ξεχωριστές προσωπικότητες

Η καμπάνια με τους πιο ενδιαφέροντες πρωταγωνιστές.

MissBloom TEAM
ugg Courtesy of UGG

Για ακόμα μία χρονιά, το νότιο–Καλιφορνέζικο lifestyle brand UGG αποδεικνύει πως παρακολουθεί τις ανάγκες του κόσμου, τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας και είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα brands. Αυτή τη φορά, καλωσορίζει τη νέα σεζόν με την κυκλοφορία της νέας καμπάνιας FEEL YOU που τιμά και υποστηρίζει τη μοναδικότητα και το αυθεντικό στιλ. Πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι ξεχωριστές προσωπικότητες με ενδιαφέρουσες ιστορίες.

FEEL YOU | Η νέα καμπάνια της UGG τιμά τη μοναδικότητα με πρωταγωνιστές ξεχωριστές προσωπικότητες

Το brand UGG ακολουθεί πάντα μία συναισθηματική προσέγγιση στα ρούχα και τα κλασικά αγαπημένα μποτάκια, τα οποία σε βοηθούν να δημιουργήσεις τις πιο cozy αλλά ταυτόχρονα και τις πιο fashion-forward εμφανίσεις της σεζόν. Με την καμπάνια FEEL ΥΟU, το διάσημο brand σε προσκαλεί να αισθανθείς και να ζήσεις με κάθε αίσθηση την κάθε ημέρα.

UGG

Η νέα καμπάνια FEEL YOU παρουσιάζει μια σειρά ιστοριών που μας εμπνέουν καθημερινά

Η νέα καμπάνια του brand UGG είναι μία γιορτή της μοναδικότητας και του προσωπικού στιλ, με πρωταγωνιστές απλούς και καθημερινούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που αγαπούν το brand. Οι πολυτάλαντες προσωπικότητες που ζουν την κάθε στιγμή με αυθεντικότητα σού δείχνουν πως μπορείς να ανανεώσεις και εσύ το στιλ σου με τα μποτάκια Classic Mini & Classic Ultra Mini που υπόσχονται να γίνουν τα αγαπημένα σου.

UGG

Τι κοινό μπορούν να έχουν ένας skateboarder, μία συγγραφέας, ένα μοντέλο, μία μοντέλο-συγγραφέας που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, μία influencer για το body-positivity και μία non-binary ηθοποιός; Επιλέγουν να εκφράζουν τη μοναδικότητα τους μέσα από το προσωπικό τους στιλ.

UGG
UGG
UGG

Η συλλογή

Η FEEL YOU καμπάνια τιμά την αυθεντικότητα, σε συνδυασμό πάντα με τις Classic σιλουέτες του αγαπημένου brand UGG. Φέτος τον χειμώνα, το brand UGG υπόσχεται να σου φτιάξει τη διάθεση με τα υποδήματα που διατηρούν τη μοντέρνα εμφάνιση και την χαρακτηριστική, μαλακή και άνετη αίσθηση. Όλα τα iconic styles σε δυνατούς χρωματικούς συνδυασμούς αναλαμβάνουν να ανανεώσουν το χειμερινό στιλ και τη γκαρνταρόμπα σου.

UGG

Τα Classic Mini boots αποτελούν τη σταθερή αξία που αποτελεί συνώνυμο του brand UGG και συνεχίζουν να συναρπάζουν, ενώ τα Classic Ultra Mini boots αποτελούν την πιο χαμηλή μπότα του brand, για όλους αυτούς που θέλουν την άνεση και τη ζεστασιά της κλασικής μπότας, σε ακόμη πιο fashion διάθεση.

UGG
UGG

Η νέα συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ