Follow us

Η Ήβη Αδάμου έφερε το street style στους δρόμους της Αθήνας

Το ιδανικό look για τις βόλτες σου.

Ήβη Αδάμου | Τα looks της θυμίζουν street style της Εβδομάδας Μόδας NDP

Τα περισσότερα άρθρα που γράφουμε αυτή την περίοδο αφορούν τις εορτές και το ντύσιμο τους, τα glamorous σύνολα που επιθυμούμε να φορέσουμε και να δημιουργήσουμε και τα fancy κομμάτια, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Ωστόσο, ο Δεκέμβριος δεν είναι ο μήνας, που 24/7 θα φοράμε παγιέτα και ψηλές γόβες, chandalier σκουλαρίκια και έντονο μακιγιάζ. Έχουμε ανάγκη και από ένα athleisure look, άνεση και κομψότητα στην καθημερινότητα μας. Η Ήβη Αδάμου έχει την ιδανική πρόταση, που καλύπτει αυτές τις ανάγκες. Για την ακρίβεια, η ίδια δημιούργησε το ιδανικό casual look, που θα θες άμεσα να αντιγράψεις.

Loading...

Το casual look της Ήβης Αδάμου είναι σαν να έχει βγει από το street style της Νέας Υόρκης

Η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στο στιλ της. Η Ήβη Αδάμου δημιουργεί looks, που θα μπορούσαμε εύκολα να συναντήσουμε σε έναν από τους Instagram λογαριασμούς των fashionistas της Νέας Υόρκης. Street vibe, urban αισθητική και 90s αναφορές είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που ξεχωρίζουμε στις πρόσφατες εμφανίσεις. Ωστόσο, το look από την πρόσφατη πρωινή βόλτα της στην Κηφισιά είναι αυτό που κέντρισε την προσοχή μας, καθώς έχει όλα όσα αναζητάμε σε ένα casual look.

Η ίδια φόρεσε το σύνολο με την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στο casual και την κομψότητα, δημιουργώντας ένα total black outfit. Η Ήβη Αδάμου επέλεξε ένα loose cropped τζιν, μία μαύρη μπλούζα με κλειστή λαιμόκοψη, ένα μαύρο μακρύ puffer μπουφάν, crossbody τσάντα και λευκά sneakers παπούτσια.

Η Ήβη Αδάμου έφερε το street style στους δρόμους της Αθήνας

Το look της είναι ιδανικό για τις καθημερινές εξόδους σου και τις βόλτες του Σαββατοκύριακου. Η μονοχρωμία προσθέτει πολλούς στιλιστικούς πόντους στο κατά τα άλλα απλό σύνολο, ενώ η statement τσάντα σε συνδυασμό με τα cool sneakers κάνουν τον ιδανικό style combo, που αναβαθμίζει την εμφάνιση.

ΉΒΗ ΑΔΑΜΟΥ

Get the look

Ψηλοκάβαλο cropped τζιν σε ευθεία γραμμή, Mango

Superstar αθλητικά παπούτσια, Adidas

Μακρύ μπουφάν Primaloft® Water repellent, Oysho

Τσάντα ώμου Guess, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ