Follow us

10 party tops που μπορείς να φορέσεις με τζιν παντελόνι για τις πιο cool εμφανίσεις

Το αγαπημένο τζιν σου μετατρέπεται στο key item για μία βραδινή εμφάνιση.

street style Splash News / Ideal Image

Η εορταστική περίοδος ξεκινά και εμείς ανυπομονούμε να φορέσουμε τα πιο λαμπερά, glam ρούχα της συλλογής μας, αλλά και να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με νέα κομμάτια που θα αναδείξουν τον πιο party εαυτό μας. Εκτός από τα φορέματα και τις φούστες με παγιέτες όμως, υπάρχει μία αγορά που αξίζει να κάνεις, που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο λόγος για τα party tops που έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους στα e-shops των brands και να μας βάζουν σε party mood.

Γιατί αξίζει να επενδύσεις σε αυτά τα top;

Ο βασικότερος λόγος είναι επειδή μπορείς να τα φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους. Με υφασμάτινα παντελονια ή ψηλόμεσες παντελόνες, με φούστες κάθε μήκους, με layering ή με όποιον άλλον συνδυασμό σκεφτείς. Συνεπώς, κάνεις μία αγορά και έχεις στη διάθεση σου πολλά σύνολα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με Zara κορμάκι που ταιριάζει τέλεια με τζιν και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Η αιτία που αγαπάμε όμως εμείς τα party tops είναι πως ταιριάζουν τέλεια με το διαχρονικά αγαπημένο μας τζιν παντελόνι, δημιουργώντας ένα πολύ cool αποτέλεσμα. Έτσι, είτε θέλεις να φορέσεις κάτι glam είτε να προσαρμόσεις την τάση των sequined κομματιών στο προσωπικό σου στιλ, τα party tops σε συνδυασμό με ένα τζιν παντελόνι θα δημιουργούν πάντα ένα φρέσκο και πολύ σύγχρονο combo. Σε περίπτωση που θέλεις ένα ακόμα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα που θα φορούσαν σίγουρα top models όπως η Kaia Gerber και η Kylie Jenner, σου προτείνουμε να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με ένα oversized blazer και sneakers ή loafers.

Editor's Picks

Μπλούζα με πούλιες H&M

Ίσιο τοπ με παγέτες Stradivarius

Πουκάμισο με παγιέτες BSB

Βελούδινο τοπ με κόμπο Stradivarius

Crop top με έναν ώμο παγιέτα Lynne

Πουλόβερ με κρόσσια με στρας Bershka

Μπλούζα με χρυσοκλωστή H&M

Τοπ lingerie δαντέλα Mango

Τοπ με κόμπο και πούλιες Zara

Τοπ με πούλιες Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ