Follow us

4 λόγοι που θα σε πείσουν να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου άμεσα

Μήπως ήρθε η στιγμή για shopping;

street style Pixel Formula

"Τι θα φορέσω σήμερα; / Δεν έχω τίποτα να φορέσω / Δεν έχω κάτι κατάλληλο για την περίσταση”. Αυτές είναι μερικές από τις φράσεις που έχουμε πει κατά καιρούς οι περισσότερες γυναίκες. Κάποιες φορές υποδηλώνουν πως απλώς δεν έχουμε ιδιαίτερη έμπνευση ή κάποια ενδιαφέρουσα ιδέα για κάποιο look. Κάποιες άλλες φορές όμως, το "δεν έχω τίποτα να φορέσω” είναι η ένδειξη πως χρειάζεται να ανανεώσεις άμεσα τη γκαρνταρόμπα σου. Εάν λοιπόν, νιώθεις έντονα αυτό το συναίσθημα την τελευταία περίοδο ή έχεις παρατηρήσει κάποια από τις παρακάτω ενδείξεις σημαίνει πως έχει φτάσει η στιγμή να κάνεις μία βόλτα στα καταστήματα ή μερικά clicks σε e-shops.

Γεμάτη ντουλάπα-Λίγη έμπνευση

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι πως μία ντουλάπα γεμάτη από ρούχα, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα βρίσκεις αμέσως τι θα φορέσεις για την εκάστοτε περίσταση. Αντιθέτως αυτό είναι το πρώτο σημάδι που πρέπει να σε προβληματίσει. Εάν κάθε φορά που προσπαθείς να ντυθείς, ανοίγεις τη ντουλάπα που είναι πλημμυρισμένη από ρούχα, αλλά χρειάζεσαι μισή ώρα μέχρι να βρεις τι θα φορέσεις σημαίνει πως τα ρούχα σου δεν σε αντιπροσωπεύουν. Ακριβώς αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να κάνεις εκκαθάριση και να ξεκινήσεις το shopping.

Loading...

Ρούχα σε λάθος νούμερο

Ένα ακόμα σημάδι πως ήρθε η στιγμή για να κάνεις refresh στη ντουλάπα και στο στιλ σου είναι εάν τα ρούχα σου είναι σε λάθος νούμερο. Εάν δηλαδή αποφασίζεις να φορέσεις ένα φόρεμα ή ένα παντελόνι και συνειδητοποιείς πως δεν είναι στο σωστό νούμερο, σημαίνει πως πρέπει να βγεις μία βόλτα στα καταστήματα. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν έχεις καιρό να κάνεις εκκαθάριση στη γκαρνταρόμπα σου και να αποχωριστείς όλα τα ρούχα που δεν είναι στο νούμερο που φοράς τη δεδομένη στιγμή. Φρόντισε να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με ρούχα που μπορείς να φορέσεις ανά πάσα στιγμή και να αποχωριστείς όλα τα υπόλοιπα.

Επιδιόρθωση ΤΩΡΑ

Εκτός από το λάθος νούμερο, ένα ακόμα λάθος που κάνουμε οι γυναίκες είναι να κρατάμε ρούχα με φθορές, μικρότερες ή μεγαλύτερες. Εάν πιστεύεις πως η μικροφθορά που μπορεί να έχει ένα ρούχο όντως διορθώνεται τότε φρόντισε να το πας άμεσα σε κάποια μοδίστρα. Εάν όμως το μέγεθος της φθοράς δεν αξίζει το κόστος της επιδιόρθωσης μπορείς να τα τοποθετήσεις σε κάδο ανακύκλωσης υφασμάτων. Κάπως έτσι θα κάνεις χώρο για νέες αγορές.

Loading...

Dress Code

Τα ρούχα που έχεις στη γκαρνταρόμπα σου θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του lifestyle και της καθημερινότητας σου. Τι φοράς συνήθως στην εργασία σου, ποια ρούχα επιλέγεις πιο συχνά για τις βραδινές σου εξόδους, ποια είναι τα παπούτσια ή οι γραμμές ρούχων που σε κάνουν να νιώθεις άνετα; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αφενός εάν η γκαρνταρόμπα σου ανταποκρίνεται στις ανάγκες της καθημερινότητας σου και αφετέρου ποιες είναι οι αγορές που πρέπει να κάνεις άμεσα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ