Follow us

Aν σου αρέσει η περιπέτεια, η δράση και οι εξωτερικές δραστηριότητες, όσο εμένα, εμπιστεύσου αυτά τα κομμάτια

Μία συλλογή με τα πιο στιλάτα απαραίτητα για τις χειμερινές περιπέτειες σου.

Aν σου αρέσει η περιπέτεια, η δράση και οι εξωτερικές δραστηριότητες, όσο εμένα, εμπιστεύσου αυτά τα κομμάτια Courtesy of Nautica

Με τις εορτές να βρίσκονται μία ανάσα μακριά όλες μας έχουμε στρέψει την προσοχή στα looks της party περιόδου, τους Χριστουγεννιάτικους στολισμούς, τις άδειες και τις αποδράσεις τους. Σήμερα, ωστόσο, θα επικεντρωθούμε πιο πολύ στις τελευταίας από μία... στιλιστική σκοπιά. Ξέρουμε πως μετά από δύο κατ΄οίκον περιορισμούς, που έτυχαν να επισκιάσουν την εορταστική και χειμωνιάτικη σεζόν, θέλεις όσο τίποτα άλλο να αποδράσεις, να ξεφύγεις και να κάνεις ενθουσιώδεις δραστηριότητες, όπως χειμερινά σπορ. Σε καταλαβαίνουμε απολύτως, καθώς και εμείς είμαστε λάτρεις της περιπέτειας και των εξωτερικών δραστηριοτήτων. Ως συντάκτριες μόδας, όμως, βρίσκουμε και στιλιστικό ενδιαφέρον, καθώς αυτές οι περιστάσεις επιβάλλουν και το ανάλογο dress code, το οποίο δεν έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες να χαρούμε. Τώρα θα αρπάξουμε την ευκαιρία. Αναζητώντας τα απαραίτητα των χειμερινών αποδράσεων ανακαλύψαμε όσα θέλουμε στη συλλογή της Nautica για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22.

Aν σου αρέσει η περιπέτεια, η δράση και οι εξωτερικές δραστηριότητες, όσο εμένα, εμπιστεύσου αυτά τα κομμάτια

Στην φθινοπωρινή συλλογή της Nautica θα βρεις όσα χρειάζεσαι για τις χειμερινές σου περιπέτειες

Πάντα δυσκολευόμαστε στην εύρεση των σωστών κομματιών για τις εξωτερικές δραστηριότητες. Θέλουμε να είμαστε άνετες αλλά και κομψές. Να έχουμε ευκολία στην κίνηση αλλά και στιλ. Στην συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 της Nautica βρήκαμε όσα πραγματικά ψάχναμε. Ρούχα με μεγάλη πρακτική και στιλιστική αξία, που θα ντύσουν τις πιο όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές.

Courtesy of Nautica
Courtesy of Nautica

Ανάμεσα τους ξεχωρίζουμε τα must haves για το layering, αθλητικά κομμάτια, απίστευτα μαλακά πλεκτά, cozy φλις μπλούζες, ζεστά πανωφόρια από άνετα υφάσματα και φωτεινά έντονα χρώματα. Μάλιστα, η Nautica παρουσίασε και τη γυναικεία συλλογή ''Navtech'', η οποία αποτελείται από κομμάτια, που απωθούν την υγρασία, ενώ έχουν ελαστικότητα για να καλύπτουν κάθε μας περιπέτεια, ακόμα και αν αυτές περιορίζονται στην καθημερινότητα μας.

Courtesy of Nautica

Τα κομμάτια αυτά έχουν και ''πράσινο πρόσημο'', καθώς το διάσημο brand προσθέτει βιώσιμα κατασκευασμένα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα με έμφαση στα πουλόβερ, που αφήνουν ευχάριστη αίσθηση φτιαγμένα από εξαιρετικά απαλά ανακυκλώσιμα υφάσματα, καθώς και νέες κοντομάνικες μπλούζες με γραφικό τύπωμα, τοπάκια και παντελόνια.

Courtesy of Nautica

Κάπως έτσι θα βρεις και πολλές προτάσεις Χριστουγεννιάτικων δώρων για τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής σου, αφού η Nautica προσφέρει τα ιδανικά κομμάτια από τις γυναικείες, ανδρικές και παιδικές συλλογές της.

Nautica
Courtesy of Nautica

Βρες τις συλλογές στο NAUTICA ΓΛΥΦΑΔΑ, Α.ΜΕΤΑΞΑ 22,ΤΗΛ 2108944493

NAUTICA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ 2310474479 και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Μπορείς να δεις τη συλλογή στο notosapparel.wixsite.com/nautica-gr.

Ακολούθησε τη Nautica στο Instagram, το Facebook και το Twitter.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ