Follow us

Cindy Crawford & Kaia Gerber | Μητέρα και κόρη μάς δείχνουν τα ιδανικά βραδινά looks

Οι συμβουλές που έδωσε το δυναμικό δίδυμο πάνω στο βραδινό night out dress code.

Cindy Crawford & Kaia Gerber | Μητέρα και κόρη μάς δείχνουν τα ιδανικά βραδινά looks Splash/Ideal Images

Δεν μπορεί να είμαστε οι μόνες που έχουμε τόσο βεβαρημένο πρόγραμμα αυτή την περίοδο. Οι ονομαστικές εορτές και τα γενέθλια σε συνδυασμό με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έχουν γεμίσει τα βράδια μας. Βέβαια, ποια δεν θέλει να απολαύσει τον εορταστικό στολισμό σε μαγαζιά, εστιατόρια και τους δρόμους της πόλης το βράδυ; Αυτό, όμως, γεννά την ανάγκη για πολλά και διαφορετικά night-out outfits, έτσι ώστε στις εν λόγω περιστάσεις να κεντρίζουμε τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους. Η στιλιστική έμπνευση εδώ είναι απαραίτητη, αφού με τις προτάσεις των ιερειών του στιλ, μπορούμε να κάνουμε ''θαύματα'' με τα υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Αναζητώντας, λοιπόν, το style inspo στα social media για τις βραδινές εξόδους μας πέσαμε πάνω σε μία ανάρτηση με δύο κομψά σύνολα, που τα φορούσαν δύο πραγματικές fashionistas.

Cindy Crawford & Kaia Gerber | Μας δείχνουν πως θα ντυθούμε στο επόμενο night out

Ο λόγος για ένα δυναμικό δίδυμο μητέρας και κόρης, που έχουν γράψει ιστορία. Η Cindy Crawford, ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα των 90s, και η κόρη της Kaia Gerber, η σύγχρονη fashionista, μάς δίνουν στιλιστική έμπνευση και εμείς τη δεχόμαστε μετά χαράς. Οι δύο τους έδωσαν το παρών σε ένα dinner party της OMEGA και για αυτή την fancy περίσταση έκαναν αντίστοιχες εμφανίσεις.

Η Cincy Crawford επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με διχρωμία, παγιέτα, στενή γραμμή στο πάνω μέρος και πιέτες στο κάτω, ενώ είχε και μακρύ μανίκι όπως επίσης και ''V'' ντεκολτέ. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με nude πέδιλα, που ταιριάζουν με τη διχρωμία του φορέματος, μαύρο παλτό και clutch τσαντάκι. Η Cindy Crawford απέδειξε πως το στιλ και το sexiness δεν έχουν ηλικία.

Loading...

Από την άλλη πλευρά η Kaia Gerber φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με λεπτές τιράντες, αέρινη σιλουέτα, λεπτομέρεια στο μπούστο και κοριτσίστικη διάθεση. Το νεαρό μοντέλο ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα μαύρο παλτό και αντίστοιχο clutch.

Πώς θα δημιουργήσεις το ιδανικό night out look σύμφωνα με τα supermodels:

1. Επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα, που να ταιριάζει σαν γάντι στον σωματότυπο σου.

2. Το μαύρο μακρύ παλτό θα ολοκληρώσει μοναδικά το look σου.

3. Επέλεξε statement παπούτσια, που θα αναδείξουν την εμφάνιση και το στιλ σου.

Μην ξεχάσεις την αυτοπεποίθηση και το χαμόγελο σου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ