Follow us

Karl Lagerfeld | Για την Holiday collection ο οίκος καλωσορίζει τη νέα χρονιά και γιορτάζει μια καινούργια αρχή

"Αυτό που με γοητεύει περισσότερο στην ζωή είναι οι νέες αρχές" -Karl Lagerfeld

MissBloom TEAM
Karl Lagerfeld | Για την Holiday collection ο οίκος καλωσορίζει τη νέα χρονιά και γιορτάζει μια καινούργια αρχή Courtesy of Karl Lagerfeld

Για την Holiday collection ο οίκος Karl Lagerfeld καλωσορίζει τη νέα χρονιά και γιορτάζει μια καινούργια αρχή. Η γιορτινή περίοδος φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και μια ευκαιρία για διασκέδαση. Αλλάζοντας σελίδα και μπαίνοντας στο νέο χρόνο τα συναισθήματα που κυριαρχούν είναι η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός.

Karl Lagerfeld | Για την Holiday collection ο οίκος καλωσορίζει τη νέα χρονιά και γιορτάζει μια καινούργια αρχή

Το ikonik μονόγραμμα του οίκου πρωταγωνιστεί σε όλη την σειρά, δίνοντας έναν σοφιστικέ χαρακτήρα και ένα παιχνιδιάρικο ύφος. Τα αξεσουάρ εμπλουτίζονται με lucky charms στα cartoonish σχέδια των Karnimals, που μοιάζουν με ζέβρες, κροκόδειλους και λεοπαρδάλεις και προσθέτουν μια fun πλευρά. Τα Karnimals έχουν μια fashion forward νότα και αποτελούν φόρο τιμής στο iconic trademark του Karl Lagerfeld, τα γυαλιά ηλίου του. Τα τέλεια δώρα για φέτος με χιούμορ και στυλ.

Courtesy of Karl Lagerfeld

To καρό print κοσμεί την outerwear σειρά, όπως την κάπα, με κομμάτι κλειδί το gender-neutral παλτό. Τα δύο αυτά σχέδια είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο νήμα και προσφέρουν προστασία από το κρύο, χωρίς όμως να χάνουν την holiday αίσθηση. Αξεσουάρ και τσάντες διακοσμούνται με το ίδιο print και συνδυαστικά δημιουργούν ένα elevated, head to toe σικ σύνολο.

Courtesy of Karl Lagerfeld

Στις evening wear επιλογές της Holiday Collection, παρουσιάζονται σκούρα, πολυτελή χρώματα που θυμίζουν πολύτιμους λίθους και αποπνέουν έναν luxurious αέρα. Χαλαρές σιλουέτες και sparkly υφάσματα, με αποκορύφωμα την ολόσωμη sequined φόρμα και τo εντυπωσιακό monogram σακάκι, αποτελούν το τέλειο ταίρι για τις γιορτινές εξόδους. Τελευταία προσθήκη στην σειρά είναι η K/Kushion τσάντα και η degrade πλισέ φούστα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Courtesy of Karl Lagerfeld
Courtesy of Karl Lagerfeld

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα :

Atticadps.gr

Simple-Caracters.gr

r-shop.gr

Labriniathens.gr

Κεντρική διάθεση Sport And Fashion Freedom 212 00 03 710

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ