Follow us

Haralas | H νέα καμπάνια για τη σεζόν F/W '21-22 εξυμνεί το γυναικείο και ανδρικό chic street style

Playful διάθεση, urban style, ρετρό αισθητική με μοντέρνες πινελιές αποτελούν τα βασικά στοιχεία της καμπάνιας.

MissBloom TEAM
Haralas | H νέα καμπάνια για τη σεζόν F/W '21-22 εξυμνεί το γυναικείο και ανδρικό chic street style Courtesy of Haralas

Η γνωστή εταιρεία υποδημάτων Haralas, παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021-2022, με μια καμπάνια υψηλής αισθητικής, που εναρμονίζεται πλήρως με την ταυτότητα του brand. Η νέα καμπάνια εξυμνεί το γυναικείο και ανδρικό urban street style, στο οποίο η Haralas βάζει τη δική της πινελιά με τα latest trends και fashionable υποδήματα και αξεσουάρ.

Haralas | H νέα καμπάνια για τη σεζόν F/W '21-22 εξυμνεί το γυναικείο και ανδρικό chic street style

Η νέα καμπάνια Haralas Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021-2022 εμπνέεται από τα vibes, τους ήχους και τα χρώματα της πόλης, που μεταφέρονται στον θεατή μέσα από ένα ιδιαίτερο fashion film και φωτογραφικό υλικό. Μέσα από το φακό του γνωστού φωτογράφου μόδας, Γιάννη Μπουρνιά, η ιστορία εξελίσσεται σε ένα εμπορικό κέντρο της Αθήνας, με έντονο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και ρετρό αναφορές, δίνοντας έμφαση στο street style των πρωταγωνιστών, το οποίο ολοκληρώνεται με τα chic υποδήματα και αξεσουάρ των smart fashion brands της Haralas. Τα beauty looks των μοντέλων ανέδειξε μοναδικά η ΚΙΚΟ ΜΙLANO με το expertise που τη διακρίνει και την ευρεία προϊοντική γκάμα της βασικής της συλλογής μακιγιάζ.

Courtesy of Haralas

Τα νέα σχέδια της συλλογής Haralas για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 -2022, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο καθόλη τη διάρκεια του fashion film συνδυάζοντας μοναδικά την κομψότητα με το στυλ της πόλης. Η Haralas και τη φετινή σεζόν διαθέτει ξεχωριστά κομμάτια των μεγαλύτερων smart fashion brands όπως DKNY, Nine West, Dr. Martens, UGG, Carrano, Capodarte και Circus by Sam Edelman μεταξύ άλλων.

Courtesy of Haralas

Τα Key-pieces που συνθέτουν τη γυναικεία συλλογή, είναι εμπνευσμένα από τις πιο σημαντικές τάσεις και προσφέρουν επιλογές για όλα τα γούστα. Από τα πιο κλασικά, τα πιο ρετρό και τις statement γόβες μέχρι τα chunky loafers, τις μπότες σε bold αποχρώσεις, τα hiking boots και τα cult sneakers, η γκάμα σχεδίων Haralas δίνει έμφαση στην πρακτικότητα και στο στυλ. Φυσικά δεν λείπουν και οι καθημερινές και ευρύχωρες, τσάντες ώμου και χειρός άλλα και τα κομψά τσαντάκια που θα απογειώσουν τις νυχτερινές σας εμφανίσεις.

Courtesy of Haralas

Η ανδρική συλλογή συνδυάζει άνεση και κομψότητα. Από τα sneakers, την καθιερωμένη επιλογή για μοντέρνες εμφανίσεις, έως τη μεγάλη επιστροφή των αρβυλών και των oxfords στην κορυφή των τάσεων, όλα τα σχέδια της νέας συλλογής έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα. Η συλλογή περιλαμβάνει σχέδια που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, και συμπληρώνουν το ιδανικό "it look”.

Courtesy of Haralas

Playful διάθεση, urban style, ρετρό αισθητική με μοντέρνες πινελιές και συνδυασμοί που αποτυπώνουν τον παλμό της πόλης αποτελούν τα βασικά στοιχεία της καμπάνιας Haralas για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 -2022.

Film by: Christos Theologou| Photographer: Yannis Bournias | Creative Direction - Set design: Nikos Yfantis | Styling: Vina Neofotistou | Hair styling: Jose Quijano | Make up: Yannis Siskos with Kiko Milano Products| Production management: This is Not Another Agency

Haralas Stores

ΑΤΤΙΚΗ: Πλ. Εσπερίδων & Κύπρου 72, Γλυφάδα |

The Mall Athens, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι | Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι

ΚΥΠΡΟΣ: Nicosia Mall, Μαδρίτης 2, Λευκωσία

Kings Avenue Mall, Αγίου Παύλου & Τάφων Βασιλέων 2, Πάφος

Online Store: www.haralas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ