Follow us

Η Μάρα Ζαχαρέα με πουκάμισο Ελληνίδας σχεδιάστριας που ταιριάζει τέλεια με τζιν παντελόνια

Plus : Ο συνδυασμός που προτίμησε η δημοσιογράφος.

MissBloom TEAM
Μάρα Ζαχαρέα NDP

Υπάρχουν ημέρες που το πρωί μας βρίσκει να έχουμε στιλιστική έμπνευση και έχουμε σκεφτεί τι θα φορέσουμε. Υπάρχουν και κάποιες άλλες ημέρες που η ντουλάπα, μας μοιάζει άδεια και ο βασικότερος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε άμεσα ένα κομψό και cozy σύνολο που θα μας κάνει συντροφιά όλη την ημέρα. Ακριβώς για αυτές τις ημέρες, το τζιν παντελόνι είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε. Μία καλά ενημερωμένη fashionista όμως, χρειάζεται κάτι επιπλέον. Μπλούζες και πουκάμισα που θα αναβαθμίσουν το denim look της.

Σε μία πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram, η Μάρα Ζαχαρέα φόρεσε πουκάμισο που φέρει την υπογραφή ελληνίδας σχεδιάστριας, το οποίο ταιριάζει τέλεια με τζιν. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος φόρεσε ένα λευκό ψηλόμεσο παντελόνι και λευκό πουκάμισο με μοτίβα σε αποχρώσεις του μπλε, το οποίο βρίσκουμε στη νέα συλλογή της σχεδιάστριας Themis Z. Ολοκλήρωσε το look της με σακάκι σε navy blue απόχρωση. Το σύνολο της είναι ιδανικό για το γραφείο ή για κάποιο meeting, ωστόσο το πουκάμισο μπορεί να φορεθεί και με μία πιο casual προσέγγιση.

Loading...

Συγκεκριμένα, εμείς το ξεχωρίσαμε επειδή θα ταίριαζε πολύ με τζιν παντελόνι σε μπλε τόνους. Ακριβώς αυτό είναι και το styling tips που προτείνουμε να έχεις στο νου σου. Επένδυσε δηλαδή σε πουκάμισα με ιδιαίτερα μοτίβα και αποχρώσεις, τα οποία κλέβουν τις εντυπώσεις και συνδυάζονται εύκολα τόσο με denim παντελόνια όσο και με υφασμάτινα. Αυτό το trick θα σου προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία ώστε να δημιουργήσεις διαφορετικά σύνολα, ανάλογα με τη διάθεση σου και την περίσταση.

Κεντρική φωτογραφία : NDP Photo Agency

Δες περισσότερα looks στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ