Follow us

Τα μυστικά για να δημιουργήσεις τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της σεζόν με βάση τις τάσεις της μόδας

Όσα πρέπει να ξέρεις για να ξεχωρίσεις.

Οι αποχρώσεις που θα κάνουν κάθε look πιο μυστηριώδες και συγχρόνως γιορτινό Pixel Formula

Και επίσημα διανύουμε την πιο λαμπερή περίοδο του χρόνου, εκείνη που φωτίζεται από τα λαμπιόνια, τις παγιέτες και τις ζεστές διακοσμήσεις σε κάθε γωνιά της πόλης. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα στιλιστικά: θα χρειαστεί να δημιουργήσουμε πολλά party looks. Από τη μία μας έλειψαν ιδιαιτέρως, αφού τα στερηθήκαμε σχεδόν δύο σεζόν λόγω της υγειονομικής κρίσης, από την άλλη έχουμε ξεχάσει τα ''βασικά'' του. Ως από μηχανής θεός οι σχεδιαστές για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 φρόντισαν να μας θυμίσουν όσα έχουμε ξεχάσει αλλά και να ανανεώσουν το πιο glamorous ντύσιμο.

Μελετώντας τόσο τις συλλογές εμβληματικών οίκων όσο και των προσιτών brands αλλά και το street style των πιο κομψών γυναικών ξεχωρίσαμε τις τάσεις που θα καθορίσουν το ντύσιμο των επόμενων ημερών.

Loading...

Από το fancy ντύσιμο που θα αξιοποιήσεις τόσο στις επίσημες εμφανίσεις όσο και τις βραδινές σου δεν πρέπει να λείπουν τα εξής σύμφωνα με όσα ανακαλύψαμε:

1. Πολυτελείς υφές όπως το κασμίρι, το βελουτέ και το σατινέ σε διαχρονικά κομμάτια του party dress code όπως φορέματα, φούστες με πιέτες, πανωφόρια και tops.

2. Οι σχεδιαστές μας προσφέρουν δύο επιλογές όσον αφορά τα υποδήματα: τα platform heels και τις μυτερές γόβες σε άκρως ιδιαίτερα σχέδια.

3. Προχωρώντας στα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν κάθε εμφάνιση, η μόδα επιβάλλει στρας και λάμψη σε τσάντες, ζώνες και κοσμήματα.

4. Τέλος, από τα πιο καθοριστικά στοιχεία του party/fancy/night out dressing είναι τα χρώματα που επικρατούν στα looks σου. Φέτος, τα βαθιά μυστηριώδη χρώματα, όπως το κυπαρισσί, το σκούρο μοβ και μπλε, το μπορντό και το μαύρο, είναι απαραίτητα. Μην ξεχνάς πως οι εν λόγω αποχρώσεις θα προσθέσουν πολλούς πόντους επιβλητικότητας, κομψότητας και πολυτέλειας στο στιλ σου.

Πώς θα κάνεις ακόμα καλύτερες τις εμφανίσεις σου;

Για να τραβήξεις τα βλέμματα για όλους του σωστούς λόγους αλλά και να δημιουργήσεις τις πιο αξιοζήλευτες εμφανίσεις, χρειάζεσαι ένα ακόμη tip. Πρέπει πάντα τα ρούχα σου να είναι καθαρά και περιποιημένα, να μην είναι ξεθωριασμένα ούτε φθαρμένα. Αν η εικόνα τους δεν είναι αυτή που πρέπει μπορεί να αφαιρέσει πολλούς στιλιστικούς πόντους από την εμφάνιση σου, για αυτό και πρέπει να δώσεις προσοχή στη φροντίδα τους. Θα αναρωτιέσαι όμως πώς. Φυσικά μέσω του σωστού πλυσίματος!

Για να διατηρήσεις τα ρούχα σου σαν καινούργια χωρίς να δείχνουν τον χρόνο ζωής αλλά και τη χρήση τους, χρειάζεσαι το Skip Black Velvet. Πρόκειται για ένα προϊόν με αποκλειστική τεχνολογία Care Elixir για μαύρα και σκουρόχρωμα, που έχει φέρει την επανάσταση στη φροντίδα των ρούχων. Σχεδιάστηκε για εσένα που επιθυμείς να διατηρήσεις τα ρούχα σου σε εξαιρετική κατάσταση, μειώνοντας τις φθορές από το χρόνο και το ξεθώριασμα.

Τα μυστικά για να δημιουργήσεις τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της σεζόν με βάση τις τάσεις της μόδας

Χάρη στην επαναστατική και αποκλειστική τεχνολογία Care Elixir, το απορρυπαντικό ειδικής φροντίδας του Skip, με ειδική σύνθεση, συνδυάζει μοναδικά πλεονεκτήματα καθώς φροντίζει τις ίνες, μειώνει τη δημιουργία χνουδιών και κόμπων και βοηθάει να διατηρούνται ζωντανά τα χρώματα.

Στην αγορά κυκλοφορεί σε μεγάλο μέγεθος με 50 μεζούρες, ενώ είναι διαθέσιμο και στο μπουκάλι με 25 μεζούρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ